Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vam aki kifejezetten szereti ha egy nő csendes?
Figyelt kérdés
Hogy nem pofázik állandóan és inkább visszafogott.
Az ilyen nőket valamilyen rejtély veszi körül külső szemlélőként?
Vagy ezek inkább dögunalom nőknek tűnnek a csendességük miatt?
2024. jan. 31. 17:22
1/10 anonim válasza:
Igen én szeretem. De azért lehessen vele beszélgetni.
2/10 anonim válasza:
A visszafogottság szimpatikus, de ne azért legyen csendes, mert üres a feje.
3/10 anonim válasza:
A csendes embereknek is sok mondanivalójuk van. Én örülnék egy ilyen nőnek. Van hogy be sem áll a szám, de alapjáraton megfontolom mikor szólaljak meg.
4/10 anonim válasza:
2. Pedig aki ki tudja uriteni a fejet az tovabb el.
5/10 anonim válasza:
Az sem a legjobb ha túl csendes, érdektelennek tartanám magam számára egy idő után.
6/10 anonim válasza:
Igen, elfogadom őket. Hasonló vagyok férfiban.
7/10 anonim válasza:
Ilyen vagyok, de a megfelelő ember mellett én is beszédes leszek. :D Beszédes pasik? Olyat keresek.
8/10 anonim válasza:
Főleg ha szubmisszív, csendben tűri amit teszek vele.
9/10 anonim válasza:
Csendes nohoz csendes ferfib, vagy beszedes nohoz csendes ferfi.. forditva sosem mukodik.
10/10 anonim válasza:
"Hogy nem pofázik állandóan..." No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!