Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szinte túl jóképű pasas hogy tudja kezelni a nőket egy idő után?
Osztálytársam volt, még a besavanyodott nővérem is elkezdett hebegni habogni, amikor odajött hozzánk dumálni. "micsoda palik vannak itt nálatok"
Mostanra vagy x ezer ismerőse van face-n, pár fotója alatt áradoznak a nők.
Gondolom sokszor kell elég diplomatikusan leszerelni a jelentkezőket, nem hinném, hogy visszaél a helyzettel, elég normális pali amúgy.
Gondolom rengeteg férfi nagyon irigy rá, sok nő meg a halálba kívánja, mert nem reagál a kezdeményezésre.
“sok nő meg a halálba kívánja, mert nem reagál a kezdeményezésre.”
Miért kívánnánk bárki halálát, csak mert nem jövünk be neki? Az ilyen szintű agresszió a férfiakra jellemző, ők lesznek nőgyűlölők, ha kövéren és rondán nem kellenek a legtöbb nőnek. A férfiakra jellemző a brutál sérülékeny ego.
Én általában helyes pasikkal járok. Nemigen vannak közösségin mivek az életben van ezer barátjuk es nyomulóik is.
Leginkább azt látom hogy már rühellik azokat a nőket akiknek semmilyen tartása nincs és egyből olvadnak ahogy meglátják néha "elflörtölnek" velük (szemükbe kedvesek udvariasak)ugyan, de a hátamögött leq-zzák a nőket.
Elutasítás eseten a nők nem őt kezdik szidni mocskolni zaklatni hanem engem, a párját.
Alap szlogenjük a minden nő egy k-va.
És hatalmas érték nekik az akit hódítani kell. Illetve csak ez jelent nekik Nőt. Akinek tartása van. Az meg nagyon ritka helyes pasik esetén.
“ Alap szlogenjük a minden nő egy k-va.”
Te aztán értelmes férfiakkal jársz…
“ Alap szlogenjük a minden nő egy k-va.”
Az enyem is, ugyhogy transz-Chad vagyok :)
39F incel
5 de te amugy mit mondanál azokra akik nyomulnak a baráodra mikor nyilvánvaloan te is ott vagy pl.?
En kezdem meg is érteni őket hogy miért mondják ezt.
De még a házas nők se kivételek, még azok is ráállnak helyes pasikra. És házasok..
Tényleg nagyon sok nő szenny. Én ugye ezt az oldalt látom ilyen pasik mellett.
#8 most miért teszel úgy, mintha csak te járnál helyes pasikkal és itt mindenki más ronda tehén lenne?🤣
Nekem volt már konkrétan modell pasim is, izmos helyes és igen, sok nő tényleg akkor is rámozdult volna, mikor a kezemet fogta. Sok a gátlástalan kva, de azt állítani, hogy minden nő az, retardáltság. Pl. én sem vagyok ilyen, foglalt pasik soha nem érdekeltek.
A pasik mondják nem én. Én meg kezdem meg is érteni. Ezt írtam.
És senki nem tesz úgy mintha csak ő járna helyes pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!