Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért a férfi kezdemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért a férfi kezdeményezze, és akarja a szexet jobban, ha ti sokkal jobban élvezitek?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi.

A férfi sokkal többet ad bele, sokkal kevesebb élvezetért cserébe.

szept. 13. 09:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na, megintcsak tipik gyk-kérdező...

Kiírja a kérdését, de a válaszokra szarik, csak a saját megrögzött mantráját fújja, tök mindegy, ki mit ír...

szept. 17. 10:36
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Hát már megint azokkal a fránya nőkkel van a gond, ők tehetnek mindenről.
szept. 17. 15:22
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

én imádom a nőket, de amúgy...

jóban kell velük lenni, náluk az összes punci :)

szept. 17. 16:03
 24/25 anonim ***** válasza:
5. Akik már együtt vannak ott ok! De megismerkedésnél honnan tudja egyik vagy másik hogy ki milyen az ágyban? A nőknek annyival könnyebb, hogy ék választanak kivel mikor és hol! Én voltam egy nő szeretője, egy szórakozó helyen ismertük meg egymést. Nem tudom hogy a nő hogy látja egy pasin hogy milyen az ágyban holott még nem ismeri! Fantasztikusan jó volt vele, és imádott velem mindent. Egy nap volt hogy reggel 8-tól, du. 4-ig szexeltünk vele, és 6-7 menetet nyomtunk le. Még az nap este Írt SMS-t, hogy ezt a napot minél hamaráb meg kell ismételni!
okt. 5. 13:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Csináld úgy a dolgokat, hogy élvezetessé váljon! Lehet dirigálni kicsit azért, hogy udvaroljon többet testi érintésekkel!
okt. 6. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!