Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak,ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak,ha egy pasi mostanában nem akar találkozni olyan sűrün,mint régen?Régen heti 2-szer találkoztunk amit ő kezdeményezett,de most jó ha havonta egyszer találkozunk...Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Egyébként kötöttség nélküli laza kapcsolatot beszéltünk meg....Új nő az nincs a láthatáron azt biztos forrásból tudom.Tehát más oka van ennek,de mi??Ráadásul ha hetekig nem találkozunk teljesen ki van éhezve addigra.Miért jó ez neki?

2024. máj. 16. 16:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként kötöttség nélküli laza kapcsolatot beszéltünk meg....Új nő az nincs a láthatáron azt biztos forrásból tudom.Tehát más oka van ennek,de mi??Ráadásul ha hetekig nem találkozunk teljesen ki van éhezve addigra.Miért jó ez neki?
2024. máj. 16. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagy új neki, illetve szerintem tuti mással is összejár, vagy bulikban összeszed random nőket, mert ha csak veled lenne, gyakrabban igényelné a szexet veled.
2024. máj. 16. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ideje? Másokkal szexel? Kivárja míg nagyon éhes mert úgy neki jobb?
2024. máj. 16. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megkopott a varázsod,másra vágyik.

Aztán amikor nincs más,jó vagy te is.

2024. máj. 16. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert elmúlt az újdonság varázsa de fizikailag még vonzódik hozzad
2024. máj. 16. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mégis honnan tudod te azt olyan biztosra, hogy mas nőkkel nem kavar? Ott allsz a háza előtt 0-24-ben és lesed hol van és kivel? Én is ebben a tudatban voltam, és nagyon nem így volt!

Ha márbcsak 1 hónapban 1szer keres van neki más is! Max a másik, vagy a többiek mást nyujtanak neki, vagy nem olyat és ezért tűnik kiéhezettebbnek! Minden héten viszont nem tart rád igényt, mivel új sem vagy, meg nem is kötődik hozzád!

2024. máj. 16. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Rádunt !
okt. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!