Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja túltette magát rajtam és megpróbálja mással, de mégis beszélni szeretne velem és jóba maradni mint régen. Miért ?
Hosszu idő és sok hülyeség után már arra a szinte jutottam hogy elegem lett és elhidegultem tőle viszont most ő azt adja elő hogy megpróbálta helyrehozni de elege lett így most van más neki kb egyik napról a másikra 😂 pl 2 nappal ezelőtt arról beszélt mennyi mindent megtenne értem és mennyire jó lenne ha minden a régi lenne stb. Ő nem akar velem megszakitani minden kapcsolatot, maradjunk jóban ha van valami gond beszéljünk. Én mondtam hogy ez részemről nem fog menni jobb lesz ha hagyjuk egymást. De csak erősködik. Ő nem tud hagyni érdekli mi van velem így még úgy...
Szerintetek miért ?
Szerintem csak nem akar tőlem elszakadás, kell neki egy kis biztonságérzet hogy még itt vagyok.
Szerintetek ?
24/L
Azért nem akar tőled megválni mert:
- talonban tart ha mással nem jön össze kapcsolat.
- szexre jó leszel ha másokkal nem fog tudni.
- ragaszkodik hozzád, de már nem szeret.
Ha van neki más azzal kellene foglalkoznia, eltudom kepzelni milyen korrekt lehet, ha mást is hülyít, meg téged is egyszerre.
Elhajtanám a francba a helyedben, szórakozzon tudod kivel.
Ha nem érdekel téged nem akarsz tőle semmit és képes vagy túllépni rajta, akkor mindent zárj le vele.
Hívást és minden oldalon a chat-et is tilthatod.
De te akkor meg mit foglalkozol vele, ha elhajtottad és nem érdekel?
Akkor tényleg ne is érdrkeljen, és ne kegyél vevő a hülyítgetésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!