Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden viccnek a fele komoly.....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden viccnek a fele komoly...Feleségemmel 21 éve vagyunk együtt, hülyéskedve megkérdeztem tőle, volna-e kedve párcserés szexhez és a válasza: igen. Nem gondoltam volna róla, aggódjak? :) Alamuszi nyuszi nagyot ugrik? :-)

Figyelt kérdés

okt. 30. 02:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már 10 év után is benne lennék, de a párom ( nő) nem akarja...
okt. 30. 08:51
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni úgy örülni kellene a párod válaszának. Kérdés ha tovább is léptek azt hogy tudnátok elviselni. Nekem volt ilyen kapcsolatom ahol szintén fel lett dobva az ötlet . Nem tudtam hova tenni ezt a páromtól. Ma már tudom mire ment ki. Egy jót akart másokkal szórakozni mellettem
okt. 31. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 15 év házasság után jutottunk idáig.Megtettük,jól éreztük egymást,semmi féltékenység sincs azóta sem.Jó volt,élveztük,láttuk egymást ahogy a másikkal élvezkedik.Erre lehet azt mondani,hogy csak szex.Semmi érzelem.....
nov. 23. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Ezt csak úgy lehet elviselni hogy látom a páromat ahogy mással élvezkedik ha nincs szerelem. Szeretet valamilyen szinten elképzelhető hogy van de inkább ragaszkodás. Közös ház, közös gyerekek. Válni nem akarnak ezek miatt meg aztán elvannak úgy ahogy. De a szex már kezd unalmassá válni nekik. Így bevonnak kívülről a kapcsolatba más embereket. Ezzel dobják fel a szexet és az életüket. De akinél őszinte szeretet van a párja felé az ilyenbe nem megy bele az is biztos
nov. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!