Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden viccnek a fele komoly...Feleségemmel 21 éve vagyunk együtt, hülyéskedve megkérdeztem tőle, volna-e kedve párcserés szexhez és a válasza: igen. Nem gondoltam volna róla, aggódjak? :) Alamuszi nyuszi nagyot ugrik? :-)
Készülj fel, hogy ő már kinézte, melyik farokba ülne bele. Csak válás ne legyen belőle.
Az a baj ezzel a csere-berével, hogy mi van, ha a feleséged jobban kielégíti a pár férfi tagja, míg neked egy gyenge töcskölés jut csak az idegen nőtől? A párcsere nem mindig win-win.
Lúzer kispöcs vagy ha te nem tudod kielégíteni.
Sose gondoltam arra hogy más elégítse ki a feleségem és ő se utalt erre.
Azzal jársz legjobban ha argondolod hogy te tényleg szeretnéd e illetve hogy ha a feleséged szeretné akkor azt fel tudnád e dolgozni magadban.
Itt még csak a vágyról vdn szó az hogy meg is teszitek még egy nagyobb lépés.
Amúgy az is lehet hogy egyszerűen csak valami izgalmas dolgot szeretne csinálni.
21 év hosszú idő még akkor is ha tökéletes a szexuális életetek.
Szóval amikor te megkérdezted a feleséged, az csak hülyéskedés volt, ugye?😉
Még véletlenül sem azért puhatolóztál, mert nagyon szívesen szexelnél más nőkkel?
Na...hát ő is ugyanúgy unja veled és szívesen szexelne másokkal is.
4 - "Sose gondoltam arra hogy más elégítse ki a feleségem és ő se utalt erre."
Pillanatnyilag három férjezett szeretőm van.
A férjeik sem gondolnak semmire sem... (2 alkoholista, 1 egoista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!