Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én arra vágyom hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én arra vágyom hogy a párom irányítson/domináljon az ágyba ő meg arra hogy én. 5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Tanács? 22/L

Figyelt kérdés
okt. 27. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyikőtöknek sikerült már dominálnia a masikon?
okt. 27. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Felváltva, előre megbeszélve?
okt. 27. 08:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Miután beszéltem vele hogy mire vágyom próbálta úgy csinálni a dolgokat kisebb nagyobb sikerrel. Nekem jobban megy és látom hogy azt élvezi, de én az ellenkezőjét élvezném. Vagy úgymond felváltva ahogy alakul a dolog hogy néha nekem is jó legyen meg neki is de valahogy ez kevés nekem erre szeretnék valami megoldást. Rajta kívül nem volt más férfihez közöm nem tudom mit tudnék csinálni.
okt. 27. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Keressetek egy pasit aki mindkettőtök felett dominál!
okt. 27. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Vagy egy nőt...
okt. 27. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Kell nektek egy dom, aki irányít titeket.
okt. 27. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Igy van, kell egy harmadik (esetleg negyedik), aki egyszerre elégíti ki mindkettőtök sub hajlamát. Ez még így jó is, mert ha dominanciára vágytok, akkor azt élvezitek, ha nem ti irányítotok. Szóval akár pasi akár nő a dom, valamelyikőtök még a saját nemére is rá lesz kényszerítve, ami mégnagyob élvezetet fog jelenteni nektek.
okt. 27. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Ti normálisak vagytok?!

Egy 22 éves egymást szerető pár. Milyen harmadik domináról beszéltek?

Már csak a másik agymenéses kéne, aki mindenre pszihomókust kiállt.

(Kérdező: írok privit)

okt. 27. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Tegyétek ezt felváltva.
okt. 27. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozzatok egy domináns párhoz 😉
okt. 28. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!