Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek ez az alap annak annak csak az fontos. Ez csak az én véleményem.
Egy párkapcsolat nekem sokkal többről szól. De ezért szép hogy mind másokat vagyunk.
Ez egy beleképzelés csak, aki azt írja nagyon fontos nem azt jelenti hogy csak is az számít neki. De igen egy párkapcsolat nem csak a szexről szól, ezt sem állította itt senki. De az intimitás és vele együtt a szex az igenis jó dolog és fontos. Örömet tudj és akarj okozni a másiknak.
Nem csak egymás mellett élni mint két jóbarát. De hogy mennyire fontos ahhoz elég megnezni a válások többsége miért van, vagy a megcsalás. A intimitás és szex hiánya. Sok esetben nem azért mert nem tetszik a másik fél vagy nem szeretik egymást.
Azt írtam akinek a szex az alap, nem az akinek nagyon fontos.
Ha csak szexel tudsz örömöt okozni a másiknak az nagy baj, az intimitás se csak 1 fajta lehet.
Nem írtam hogy nem jód olog a szex, de nem mindenkinek ugyan olyan fontos.
Egy párkapcsolatban az idő múlásával változnak a dolgok. Nem a szex hiányától lesz rosz egy kapcsolat, hanem attól hogy nem kommunikálnak.
Aki a megcsalást ezzel magyarázza az szimplán gyáva és nem tud vagy nem akar kommunikálni.
Azért vannak együtt sokan a rossz szex miatt mert ott a 2-3-4 gyerek, ez mellett a 12 milliós autó illetve a 40-50 milliós lakás hitel. Stb stb. Ebből elég nehéz jól kiszállni hogy egyik fél se haljon éhen.
17.
Nagyanyám mindig azt mondta az a dolgod hogy hallgass, hisz nő vagy. Örüljek ha van férjem, mert szégyen ha nincs.
Sokáig mindig mindent türtem q kapcsolatban hisz így neveltek, nem én vagyok az egyedüli.
Nagyanyám mindig azt mondta az a dolgod hogy hallgass, hisz nő vagy. Örüljek ha van férjem, mert szégyen ha nincs
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hányok
Azt írtam akinek a szex az alap, nem az akinek nagyon fontos.
-itt sem írta senki sem azt hogy az az alap, de nyilván fontos, van akinek jobban.
Ha csak szexel tudsz örömöt okozni a másiknak az nagy baj, az intimitás se csak 1 fajta lehet.
-persze nyilván lehet tárgyakat venni, elmenni nyaralni, kirándulni, moziba, vacsorázni, össze lehet bújni és simogatni egymást stb stb.
Igen ezer meg egy intimitás van, csak ettől elég kevés embernek lesz orgazmusa.
Nem írtam hogy nem jód olog a szex, de nem mindenkinek ugyan olyan fontos.
-nyilván ez kinek mi, itt érdemes az ismerkedési fázisban tisztázni kinek mi a prioritás.
Egy párkapcsolatban az idő múlásával változnak a dolgok. Nem a szex hiányától lesz rosz egy kapcsolat, hanem attól hogy nem kommunikálnak.
-szerintem meg ez állja meg a helyét, nagyon sok kapcsolatban a felek próbálják a másiknak elmondani mi a probléma vagy mi az amin kéne változtatni. Csak mikor elmondod és telnek a hetek, hónapok, évek és kb mintha a falnak vagy a kutyának mondanád akkor nincs mit tenni.
Nálam az egyik példa az exemnek ezerszer elmondtam, hogy szeretnék vele többet együtt lenni, ne havi egy alkalom. A válasz az volt okés változtat rajta. Na ez működött egy max két hónapig. Utána kezdődött minden elölről. Ezzel pedig vagyunk így egypáran mind nők mind férfiak.
Aki a megcsalást ezzel magyarázza az szimplán gyáva és nem tud vagy nem akar kommunikálni.
-Senki sem ezzel magyarázza a megcsalást ezzel. Nem is védem azt aki ilyet tesz. De tudod ok okozat, illetve ne felejtsük el egy kapcsolat megromlásához is kettő ember kell illetve a megcsalás tényéhez is. Mindig a másikra egyszerűbb mutogatni mint leülni és végig gondolni én miben vagyok a hibás például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!