Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorstüzelő (3 perc) férfiként lehet hosszútávú normális párkapcsolatot találni, tehát van olyan nő akinek az intimitás előjáték a fontos?
Neked a 3 perc mióta gyorstüzelés? Örülj neki, hogy nem csak 3 másodperc kell az ürítéshez.
Takard le a szemed, hallgass hangos zavaró zenét, beszélj valakivel telefonon közben és talán tovább is bírod majd.
Természetesen lehet. Az intimitás, szexualitás sokrétű és rengeteg praktikával, segédeszközzel, szerepjátékokkal lehet izgalmassá tenni az egüttléteket.
3 perc amúgy nem rossz. Voltam pasival, aki 10 másodpercig bírta, de arra is találtunk megoldást.
Nálam épp az ellenkezője áll fent.
Van, hogy csak egy teljes óra után tudok elmenni és már remegek a fáradtságtól. A partnernak jó, de nekem nem.
A témádnál maradva, azt tudom javasolni, fejezd be a rendszeres maszturbálást (ha ezt szoktad csinálni) mert ez nagyban befolyásoja az ejakulació "érkezését"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!