Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/28 anonim válasza:
Egyentől függ, nem vagyunk egyformák.
3/28 gost75 válasza:
Hülye kérdés,nagyon fontos! Ha nincs akkor az nem párkapcsolat hanem barátság.
4/28 anonim válasza:
Ez egyén és kapcsolat függő. Nem lehet általánosítani.
6/28 anonim válasza:
Változó, kinek mi. Senki nem ismer téged se párod így nem tudjuk nektek mi jó.
7/28 anonim válasza:
Nyilván ezért nem vagyunk állatok, hogy csak az utód nemzés céljából szexeljünk.
Persze biztos van olyan aki ezt vallja és kb ennyire érdekli a szex.
Azért ezeket érdemes az ismerkedés elején tisztázni, hogy ki mire vágyik pontosan, a későbbi viták vagy szét válás megelőzése érdekében. Ha már az elején nem passzolnak a felek igényei, az a kapcsolat soha nem lesz rendben. Az egyik mindig csak megreked a vágyakozás szintjén.
8/28 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem nagyon fontos. Előző kapcsolatomban nem volt semmi intimitás, épp ezért veszekedtünk folyamatosan. Most viszont a férjemmel tökéletes a szex, kielégítő is, a kapcsolatunk is nagyon jó.
9/28 anonim válasza:
Biztosan embere válogatja. De nekem nagyon fontos. Alappillére egy jó kapcsolatnak.
10/28 anonim válasza:
Szerintem az egy élet hazugság, hogy jól megvagyunk a párommal csak nem szexelünk. Talán az enyém is. Persze van más ami össze tart 2 embert. A felelősség tudat, a közös gyermekek szeretete. De a szex alapvető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!