Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagy önző a szexben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy önző a szexben, azaz mennyire fontos hogy a párod,szeretőd partnered is kielégüljön?

Figyelt kérdés
Engem az izgat és tölt el jó érzéssel, ha tudom gyönyört adtam. Férfiként írom ezt, és sok nő panaszkodik hogy nem figyelnek rájuk, és kielégítetlen marad.

2023. jan. 28. 11:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kölcsönös alapon megy nálunk az orális kielégítés.
2023. jan. 28. 12:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagyok önző. Szeretem ha a partner kielégül. De cserébe is elvárom, hogy figyeljen rám és izgasson fel.
2023. jan. 28. 12:00
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Mivel nekem az ad élvezetet, ha a nő élvezi, ezért nem mondanám magam önzőnek :)) viszont a nőnek kell egy kis onzoseg, egy kicsit uralni kell, mert azt élvezi a legtöbb, aztán persze a pasi megszokja elkenyelmesedik, aztán panaszkodnak, hogy hoppon maradnak :))
2023. jan. 28. 12:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként írom, hogy egy komoly kapcsolatom során is előfordult, hogy miután kielégítettem a partnerem és megfektetett, eszébe se jutott viszonozni, vagy meg se fordult a fejében, hogy vajon nekem jó volt-e... Rohadtul lelombozó tud lenni az ilyesmi, sajnos sok az önző paraszt akit csak az érdekel, hogy a saját farka ki legyen elégítve.
2023. jan. 28. 12:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semennyire, fontosabb az, hogy a másik számára jó legyen, de nyilván az egész akkor működik igazán, ha kölcsönös. Olyan sose tudnék lenni, hogy csak azt nézzem, hogy én kielégüljek.
2023. jan. 28. 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
50-50 az egészséges, de alapvetően úgy működök, hogy az izgat fel, ha a nő élvezi amit nyújtok és ez már a lepedőakrobatika előtt kezdődik, mivel az az igazi, ha már előtte meg tudom őrjíteni. :)
2023. jan. 28. 12:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóban, előtte mindenki ultra figyelmes és "csak a partnerem élvezete számít", a gyakorlat sajna sokszor mást mutat 😃
2023. jan. 28. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:
11%

7: sajnálom ha rossz tapasztalataid voltak, de nem ismersz se engem, se a többi válaszolót, hogy te kijelenthesd hogy nem mondunk igazat.

Mi sem állítjuk, hogy egy fap.na vagy és igazából te sem ismered magad és csak elvárod a másiktól a tutit.

2023. jan. 28. 13:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
7# szub hajlamú vagyok eleve lehetetlen lenne a számomra, hogy a párom ne élvezze, csak én. Ha nem élem meg a vágyaim csak sima szex van, akkor nekem full hiányérzetem van, ha nem kényeztethetem a nőt és nem is kezdenék olyannal, aki nem igényli a nyalást.
2023. jan. 28. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
a legtöbb férfi tartós kapcsolatban zsákürítés után befordul és alszik. De jó látni, hogy itt gyakorin mindenki milyen figyelmes és persze mindenkinek a szerszáma átlagfeletti, mint a hasonló kérdésekből megtudtuk :)
2023. jan. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!