Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos az életedben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos az életedben a szexualitás, az intimitás? Kihat a mindennapi életedre ha kielégült vagy, és ha nem vagy az is?

Figyelt kérdés

2023. jan. 28. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Amikor van barátnőm, teljesen másképp viselkedek, konkrétan jobban kihúzom magam amikor megyek, ennyire más.
2023. jan. 28. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Fontos lenne ,de nincs kivel 😅 Most tervezek venni egy segédeszközt mert màr nem bìrom .
2023. jan. 28. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Annyiból fontos, hogy az ember társas lény. Ha van barátnőm akkor több kulturálisabb vagy épp megvadulós buliban, programban veszek, veszünk részt. Plusz önbizalmat nem ad, mert abból is is van elég. A kielégültség meg nem nagyon hat rám. Mivel eléggé tartalmas egy együttlét nálam, így maximum fáradtabb lennék ha minden nap szexelnem kellene. Én inkább a minőséget részesítem előnyben a mennyiséggel szemben.

Szóval kívülről nem hinném hogy látszódik az hogy mennyire vagyok kielégült. A munkámat így is úgy is jól végzem

2023. jan. 28. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha az intimitásba bele értjük a szexualitáson felüli érintéseket, bújásokat, puszikat, csókokat, öleléseket...akkor nagyon fontos.

A kielégültség nem befolyásolja az életem. Nem vagyok frusztrált, rosszabb kedvű ha nincs szex. Viszont jobb kedvem van ha van.

2023. jan. 28. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Röviden: Nem. Hosszabban leírva:Fiatalkorban igen, mert az ember túl nagy fontosságot ad egy ilyen nemű emberi kapcsolatnak. Miután kiforrik a személyisége és tisztában van az értékével, képességeivel már nem igazán. Megvannak a céljai és azokat követi, ha csak nem ösztönlény. Sokan csak sodródnak ebben a világban pusztán az ösztöneikre hagyatkoznak döntéshozáskor, minél gyengébb valaki mentálisan annak annál fontosabb, hogy legyen valaki mellette és oxitocin, endorfin, dopamin édes egyvelege járja át a testét, hogy megélje az ún. eufóriát. Ez függőséget vált ki az emberből, nem érti és nem gondolkodik el rajta, hogy miért kapja az agyától a nem racionális utalásokat. Fontosságuk nem elenyésző, hiszen ez segített, minket a túlélésben eddig, ez mára már elavult.
2023. jan. 28. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szexualitás semennyire. Intimitás maximálisan.

Hogy ne hatna. De én mindig elégült vagyok.

2023. jan. 28. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:

A segédeszköz kielégülésre elég, érzéseket nem pótolja, így egészen más az eredmény. Természetesen közérzeten segít az is, de messze nem annyit mintha a partnereddel elégülsz ki, aki érzelmeket is táplál irántad, és Te is iránta.

2023. jan. 28. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
0.
2023. jan. 28. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
A mindennapi életemre nem hat ki a szex hiánya. A szeretet hiánya annál inkább.
2023. jan. 28. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!