Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy önző a szexben, azaz mennyire fontos hogy a párod,szeretőd partnered is kielégüljön?
Figyelt kérdés
Engem az izgat és tölt el jó érzéssel, ha tudom gyönyört adtam. Férfiként írom ezt, és sok nő panaszkodik hogy nem figyelnek rájuk, és kielégítetlen marad.2023. jan. 28. 11:54
11/15 anonim válasza:
10: vagy savanyú a szőlő, hogy rossz az értékrended és szarul választasz rendre.
13/15 anonim válasza:
11-es megint a fa/sz rossz végére kerültél :D
14/15 anonim válasza:
Én bevallom anonim, semmi tétje úgyse, hogy nem szoktam a nő élvezetével foglalkozni. Hamar el is megyek, nekem ez ìgy kielégítő. Utána álmos leszek, tehá folytatásról szó sem lehet.
15/15 anonim válasza:
Én egy eléggé hülye, lelkizős tipus vagyok ebből a szempontból! Nagyon kínosan érzem magam ha nem sikerül kielégítenem, orgazmust okozni a lánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!