Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért kell a szexnel több? Miért várják el hogy szerese őket a partner ez olyan fontos ?
Nagyon ritka az a nő aki kizárólag szexet keres és ezt ingyen teszi és nem pénzért.
Akár hány nőre rairok a tarskereso csopiban mind komoly rendes kapcsit akar .én meg csak laza kötetlen találkozgatast.
De az a fura sok pasi van így mint én szextarskereso csopiban kb 100 pasija jut 1 nő.
Nekünk ferfiaknak szextalik kellenek csak a nok igényelnek többet.
nekem aztán nem kellett, aztán a pasik hisztiztek, hogy miért nem vagyok érzelmes WTF
N
Tudod, kérdező: a nő szüli a gyereket. Aztán szoptatja. Aztán még neveli is.
Ez régen nem ment egyedül, kellett hozzá egy férfi.
Ezért aztán a természet úgy alakította, hogy a nő tud szexelni akkor is, ha terhes - és ezzel (is) tartja meg a férfit. Viszont ahhoz, hogy a nő biztos lehessen abban, hogy a férfi VALÓBAN vele marad - ahhoz a szexnél egy kicsit több kell neki.
Ahogy a #6-os írja, evolúciós pszichológiai okai vannak amiért a nők több kötődést, érzelmet igényelnek annál mintsem csak egy nettó lyuknak tekintsék őket.
Ettől még vannak nők akiknek nem kell térdeplős-lánykérős szerelem a szexhez, de mindenki rájuk fog "pályázni" és ott kell legyél a szeren ha te akarsz lenni a befutó.
Nekem is van gyerek.mert teherbe ejteni egyszerű volt. együtt élni úgy hogy amúgy érzelmileg nem kötödtunk jobban mint ha a haverom lett volna már kevésbé.
En nem is hiszek ebben az érzelmi hulyesegben .ezt sokan csak megjatszak szerintem
Ebből is látszik, hogy melyik nem képviselői a normálisabbak (tisztelet a kivételnek).
Ha neked egy nő csak egy lyuk, és csodálkozol, hogy nem ezt igénylik, akkor inkább nem mondok semmit. Nem szeretjük legtöbben, ha tárgyként kezelnek, akit csak meg kell dugni, aztán otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!