Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért kell a szexnel több? Miért várják el hogy szerese őket a partner ez olyan fontos ?
Nagyon ritka az a nő aki kizárólag szexet keres és ezt ingyen teszi és nem pénzért.
Akár hány nőre rairok a tarskereso csopiban mind komoly rendes kapcsit akar .én meg csak laza kötetlen találkozgatast.
De az a fura sok pasi van így mint én szextarskereso csopiban kb 100 pasija jut 1 nő.
Nekünk ferfiaknak szextalik kellenek csak a nok igényelnek többet.
Persze, más és nehéz de vannak teknikái. Én is voltam és nem tudtam volna elképzelni hogy beszélni fogok de sikerült szóra bírnia
Ha nem szimpi keress másikat.
Ezért nem is kell ezt az első találkozásnál megtenni.
Beszélgess vele, aztán majd kiderül, hogy megbízol-e benne.
Egy pár beszélgetés nemhiszem hogy tudna segíteni hisz gyerekkoromtol van ez szóval valószínű örökletes
Nem ért trauma vagy ilyesmi csak valami sose volt rendben velem szociálisan.
Amúgy egyénileg nem teljesitek rosszul sőt sok dologban jó vagyok
De szociálisan ami nektek full könnyű nekem lehetetlen .
Ezzen az oldalon sokat kutakodok van e még egy olyan mint én.
De nem találok.
Asperger,vagy enyhe autizmus vagy szociopatia vagy ezeknek a keveréke lehet a bajom .
De egyik se jellemző 100% ig
Csak mondjuk 80 90%
Igen, én sem értem.
Ha tönkremegy a tv vagy a telefonod, magad javítod?
A házad magad építed?
A liftet vagy a buszt magad szereled?
Ha ezeket nem, akkor magadat miért akarod képzettség nélkül gyógyítani?
85
Mert lelkileg könnyebb. Ó én biztosan autista vagyok nem lehet mit kezdeni velem jobb ha belenyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!