Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért kell a szexnel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért kell a szexnel több? Miért várják el hogy szerese őket a partner ez olyan fontos ?

Figyelt kérdés

Nagyon ritka az a nő aki kizárólag szexet keres és ezt ingyen teszi és nem pénzért.

Akár hány nőre rairok a tarskereso csopiban mind komoly rendes kapcsit akar .én meg csak laza kötetlen találkozgatast.

De az a fura sok pasi van így mint én szextarskereso csopiban kb 100 pasija jut 1 nő.

Nekünk ferfiaknak szextalik kellenek csak a nok igényelnek többet.

2022. dec. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak közül se mindenki szexmániás.
2023. jan. 11. 13:32
 62/86 A kérdező kommentje:

Nem de én nagyon.ma is voltam egy prostinal 45 éves volt nálam majdnem 20 évvel idősebb de szőke és bomba testű.ugyhogy nem volt baj hogy idősebb.

Pedig általában a 16 20 közötti csajok tetszenek .

Most meg megyek szaunazni este meg lehet piazok vagy elmegyek megnezem Avatar 2 moziban de inkább ivás .

Ma gyerek mentes nap van mert anyámék elvittek lovazni.

Szóval nekem.buli van ma 😀

2023. jan. 11. 15:33
 63/86 anonim ***** válasza:
100%
Szex, alkohol, prosti. Micsoda prioritás.
2023. jan. 11. 15:37
 64/86 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen már van gyereked???Gondolom műszaki egyetemet fényképen láttál..
2023. jan. 11. 17:56
 65/86 anonim ***** válasza:
31%
Ha szabad vagy s jól teljesítesz én dugnék veled.
2023. jan. 11. 17:56
 66/86 A kérdező kommentje:

63# azok amiket leírtal de a gyerek is fontos és a stabilitás, nem kell túlzásba esni és mindenre elég az ember fizetése. meg igyis gyűjtöm a pénzt hogy bőven költők.

Természetesen minden nap inni és prostizni nem fogok .

65# neked még írok majd priviben 😉

Jól teljesítek ha valaki felizgat természetesen a nők külseje se mindegy mennyire izgul fel rájuk egy férfi.

2023. jan. 11. 18:20
 67/86 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen érzelmi intelligenciával gyereket nevelni nem lehet könnyű.
2023. febr. 21. 16:26
 68/86 A kérdező kommentje:

Nem is az. legszivesebben elfutnek neha .

annyira elgondolkozok mit is keresek itt .jó lenne elkoltozni

De nem csinálok ilyesmit.tul sokat szenvedtem már vele hogy szimplán feladjam szóval ez van ki kell tartani fontos a gyerek.

Az én szemelyisegemnek valóban nem valo gyerek .

De még mindig jobb vagyok mint az anyja aki szimplán leirta a gyereket és csinalt mással egy másikat öt meg itthagyta .

Lehet pristizos soviniszta rasszista szexmanias diszno vagyok de legalább végsőkig kitartó

2023. febr. 21. 18:09
 69/86 anonim ***** válasza:
100%

Ha fel bírod nevelni a gyereked úgy, hogy normális, életképes lesz, akkor te vagy a jobb.

De ehhez azért neked is fel kéne nőni.

2023. febr. 21. 18:57
 70/86 A kérdező kommentje:

Anyamektol lát példát velük van úgyis többet.

Én morális útmutatót nem adhatók. Viszont szeretetet onazonosag tudatott és kitartást igen .

De igazából én nem akarok példa lenni. inkább csak egy biztos pont az életében egy szövetséges aki minden helyzetben vele van.es ő érdekeit nézi.

Szerintem rengeteget számít hogy ha van min egy olyan ember akinek tényleg csak mi számítunk.

A cél kibekelni ameg felno segíteni ameg igényli.

Közben meg lehet prostizgatni és inni 2 3 naponta.

Csak az a baj mostmar egyre kevesebbszer igenylem a prostikat .

A pia meg már nemhozza azt az örömöt

Talán ha túl sokat csinálunk valamit akor már nem ugyan olyan .

2023. febr. 21. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!