Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért kell a szexnel több? Miért várják el hogy szerese őket a partner ez olyan fontos ?
Nagyon ritka az a nő aki kizárólag szexet keres és ezt ingyen teszi és nem pénzért.
Akár hány nőre rairok a tarskereso csopiban mind komoly rendes kapcsit akar .én meg csak laza kötetlen találkozgatast.
De az a fura sok pasi van így mint én szextarskereso csopiban kb 100 pasija jut 1 nő.
Nekünk ferfiaknak szextalik kellenek csak a nok igényelnek többet.
Nem de én nagyon.ma is voltam egy prostinal 45 éves volt nálam majdnem 20 évvel idősebb de szőke és bomba testű.ugyhogy nem volt baj hogy idősebb.
Pedig általában a 16 20 közötti csajok tetszenek .
Most meg megyek szaunazni este meg lehet piazok vagy elmegyek megnezem Avatar 2 moziban de inkább ivás .
Ma gyerek mentes nap van mert anyámék elvittek lovazni.
Szóval nekem.buli van ma 😀
63# azok amiket leírtal de a gyerek is fontos és a stabilitás, nem kell túlzásba esni és mindenre elég az ember fizetése. meg igyis gyűjtöm a pénzt hogy bőven költők.
Természetesen minden nap inni és prostizni nem fogok .
65# neked még írok majd priviben 😉
Jól teljesítek ha valaki felizgat természetesen a nők külseje se mindegy mennyire izgul fel rájuk egy férfi.
Nem is az. legszivesebben elfutnek neha .
annyira elgondolkozok mit is keresek itt .jó lenne elkoltozni
De nem csinálok ilyesmit.tul sokat szenvedtem már vele hogy szimplán feladjam szóval ez van ki kell tartani fontos a gyerek.
Az én szemelyisegemnek valóban nem valo gyerek .
De még mindig jobb vagyok mint az anyja aki szimplán leirta a gyereket és csinalt mással egy másikat öt meg itthagyta .
Lehet pristizos soviniszta rasszista szexmanias diszno vagyok de legalább végsőkig kitartó
Ha fel bírod nevelni a gyereked úgy, hogy normális, életképes lesz, akkor te vagy a jobb.
De ehhez azért neked is fel kéne nőni.
Anyamektol lát példát velük van úgyis többet.
Én morális útmutatót nem adhatók. Viszont szeretetet onazonosag tudatott és kitartást igen .
De igazából én nem akarok példa lenni. inkább csak egy biztos pont az életében egy szövetséges aki minden helyzetben vele van.es ő érdekeit nézi.
Szerintem rengeteget számít hogy ha van min egy olyan ember akinek tényleg csak mi számítunk.
A cél kibekelni ameg felno segíteni ameg igényli.
Közben meg lehet prostizgatni és inni 2 3 naponta.
Csak az a baj mostmar egyre kevesebbszer igenylem a prostikat .
A pia meg már nemhozza azt az örömöt
Talán ha túl sokat csinálunk valamit akor már nem ugyan olyan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!