Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélendő ha egyetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bebiebihal kérdése:

Mennyire elítélendő ha egyetem mellett támogatói kapcsolatom van?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, első éves egy elég nehéz szakon. Egyszerűen nincs időm sem energiám mellette munkát keresni, ezért a “könnyebb utat” választottam. Igen, tisztában vagyok vele, és nem áll szándékomban szépíteni.

Ha valaha lesz egy kapcsolatom, szerintetek el tudom mondani a férfinak, vagy nem érdemes? Mostanában nagyon sokat jár azon az agyam, hogy például nem akarnék úgy megházasodni, hogy a férjem nem tudja, hogy volt ilyen része is az életemnek.

okt. 28. 18:04
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

#29, köszi:)

#30, szerintem az a rossz rib*nc aki olyan fiatalon mint én már több f*szt fogott mint kilincset. Az pedig sajnos nem én vagyok.:)

És mégis milyen sorsra gondolsz? Ha meglátnál az utcán én lennék az utolsó ember akire tippelnél, hogy ilyen kapcsolata van. Nem mindenki egy drogos k*rva, és jár benne 10 f*sz naponta, csak azért mert pénzt fogad el szexuális szolgáltatásért cserében. Amúgy meg ha nem lenne rá szükségem nem tenném.

Legközelebb gondolkodj mielőtt kinyitod a kis szádat.

dec. 12. 07:40
 32/33 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el, ha tehetném lehet én is támogatnék egy csinos nőt.

Ha meg egy csinos nő lennék én is élnék a természet adta lehetőségekkel.

dec. 12. 09:51
 33/33 anonim ***** válasza:
#31! Ne foglalkozz mások véleményével! Éld úgy az életedet ahogy neked jó!
dec. 12. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!