Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne ismerkedésnél bevallani, hogy egyetem alatt volt egy "támogatói kapcsolatom"? (meleg kérdés)
Röviden, egyetemista koromban megismerkedtem egy nálam jóval idősebb férfival. Eleinte csak szex volt meg beszélgetés, anyagiakról szó sem volt. Aztán egy idő után elkezdte kérdezgetni, hogy szükségem van e valamire. Csóró egyetemistaként mindig volt. Bérletek, sulis kiadások, kaja, ruhák, ilyesmi. Ez már jó pár éve volt, azóta lediplomáztam, normális állásom van, ez a kapcsolat majdnem teljesen megszűnt, néha beszélgetünk, de ennyi.
Mostanában megismertem egy velem egykorú srácot, találkozgatunk, minden stimmel, de szóba kerültek a korábbi partnerek és nem tudom, mit mondjak.
Igazából nem akarok hazudni, de azt is tudom, hogy ez hogy hangzik. Attól is tartok, hogy később kiderülne és akkor még kellemetlenebb.
Ti elmondanátok? Hogy reagálnátok, ha valaki elmondaná nektek?
27F
A pénzt ne említsd meg,az félreérthető és nem mindenki díjazza,vagy hinné el.
A szex részét elmondhatod,de azt is mindenképpen,hogy beszélgetések is voltak.Fontos,mert így látja,hogy emberileg is jól megvoltatok.
Egyébként semmi okod a történtekért szégyenkezni,vagy eltussolni.Nagyon sok egyetemista srácot pénzelnek idős pasik.Ez volt,van és lesz is mindig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!