Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz lenne bevallani a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne bevallani a legjobb barátomnak, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
20/f vagyok, haverom is 20/f, én bi vagyok, ő pedig meleg. Kis korunk óta ismerjük egymást, és valahogy olyan furának érezném elmondani, hogy többet érzek iránta és járnék vele. Semmi nem volt még közöttünk, vagyis azt leszámítva, hogy egyszer, amikor kb 16 évesek voltunk és csókolóztunk, de ennél több sosem volt. Lehet, hogy hülyeség ilyeneken stresszelnem 😭 csak egyszerűen nem tudom venni a bátorságot hozzá.
febr. 15. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom amit a lölőke mondott!

Legyetek "bátorak"!

Hozd fel neki hogy szoktál gondolni a 16 éves korotokban elkövetett smárolásra, és most is megpróbálhatnátok.

Ennyi kb..

Lehet hogy ő is dugna veled, csak ő sem mer!

febr. 16. 01:47
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

Mint vén kuki annyit tudok mondani

Gyerek korotok óta ismeritek egymást egy barátság többet ér egy kapcsolatnál, szexnél

Ja de két barát közt nincs titkolózás, simán elmondhatod neki hogy kanos vagy kívánod.

Egyikőtök aktív másik passzív?

Vagy nem is tudja rólad hogy bí vagy,? Akkor tényleg csak haverok vagytok megkurod és dobod. Ennyi

febr. 16. 07:39
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha ő tényleg meleg, és ez biztosan tudod te is, és jól néz ki, akkor miért ne? Maximum elhárít.
febr. 16. 07:51
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Mint középkorú, azt mondom, régi barátságot eszembe nem jutna felrúgni ezzel. Egy barát , igazi barát ezerszer többet ér minden farokvezérelt vágynál !

Ha nekem ilyennel jött volna a barátom, azt hiszem, ott ért volna véget a barátság ....

febr. 16. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt is el tudom képzelni, hogy ő is hasonlóan érez (legfeljebb mélyen elnyomva és erre akkor jön rá ha felhozod). Nehéz kérdés, hogy megéri-e úgymond eldobni a barátságot, de honnan tudjátok, hogy nem fogtok hosszú éveket boldog párkapcsolatban eltölteni?
febr. 16. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de elsülhet rosszul is. Viszont ha tényleg legjobb barátok vagytok, és a barátod sem hetero, akkor szerintem nagy gond nem lehet belőle.
febr. 16. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Hajrá
febr. 16. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy próbát tehetsz, max elutasít, de akkor majd tudod.
febr. 16. 23:53
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező!

Magam is osztom a #4, #5, #6 válaszoló véleményét és intelmeit, viszont nekem is az a meglátásom, hogyha DE csak hogyha tényleg tudjátok egymásról, hogy van vonzalom a fiúk felé akkor úgymond "coming out"olhatsz felé. Megmondhatod, hogy lennél vele akár szexuális kalandozásokban is. Esetleg beszélj neki a fantáziáidról, mik lennének azok a dolgok amiket kipróbálnál vele.

tegnapelőtt 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Egyetértek, ment a zöld.
tegnapelőtt 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!