Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy segítsek a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek a legjobb barátomnak a biszex vágyait megélni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok de a legjobb barátom elmesélte, hogy fiúk is izgatják. Azonban fél hogy lebukik, stb. Arckép nélkül mennyi esélye lehet? Hol nézelődjön?
2022. máj. 11. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha beígered saját magad is, egy biszex hármasra akkor még itt is találsz.
2022. máj. 11. 01:05
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Arckép nélkül elég kevés valós találkára a sansz, bár vannak melegek akiknek aztán tökmindegy az arc csak lelufizhassanak (az elsőbálozókra sokan gerjednek). Ha nem neten akarod és csak szexet keresel akkor szexmozi, vagy magnum.
2022. máj. 11. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

HA jó a farka és a teste elég annyi. Hidd el. Én csak farok képet teszek ki és így is írnak. Nem is kevesen. Szóval ne parázz.

Amúgy szívesen lennék neki első ha gondolod írj rám.

2022. máj. 11. 01:16
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne aggódj. Délre kapsz tuti priviket akik lennének elsők :)
2022. máj. 11. 01:19
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Romeon talál, vagy akár itt is, vagy akár én is szívesen segítek, főleg ha te is bevállalod a fentebb említett hármast
2022. máj. 11. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel a "fél, hogy lebukik" dologgal, hogyha ismerkedik is, akkor nagy eséllyel a találkozóra már nem mer elmenni.

Tapasztalat, mikor még nem fogadtam el magam, akkor én is így voltam, bár gondolom rajtam kívül még sokan.

Ha segíteni akarsz neki, akkor inkább segíts neki először az önelfogadásban.

Ne stresszeljen semmire sem rá, sok biszex van, valószínű a ti környezetetekben is, csak nem tudtok róla.

Nyugodtan mondd neki azt, hogy ne féljen, ha biszex sráccal ismerkedik, akkor szintén neki is fontos a diszkréció. Nem fogja elmesélni senkinek, hogy látta őt egy meleg szexpartnerkeresőn, hisz adódna a kérdés, hogy a besúgó mit keresett egy ilyen oldalon? Ergo saját magát is lebuktatná.

Másrészt azzal sem fog felvágni, ha az utcán is összefuttok tali után más szituban, hogy szól a barátjának, ismerősének akivel sétál, hogy "Figyi, őt cumiztam le a legutóbb" :D

2022. máj. 11. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fővárosban vagytok, kísérd el egy meleg szórakozóhelyre.

Sok meleg vagy bi pasival megy barátnő, nem konkrétan azért kell menni, hogy szexpartnert találjon, csak ismerkedjen, beszélgessen, oldódjon.

Csajok is előszeretettel járnak meleg buliba, mert nem tapogassák őket a taplók, és el tudják engedni magukat.

2022. máj. 11. 07:52
 8/10 anonim válasza:
83%
GTA V
2022. máj. 11. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Akarja :)
2022. máj. 27. 08:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Döntsd el, hogy téged ez mennyire zavar?

2. Döntsd el, hogy az elfogadáson kívül tényleg segíteni kell neki?

2022. máj. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!