Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélendő ha egyetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bebiebihal kérdése:

Mennyire elítélendő ha egyetem mellett támogatói kapcsolatom van?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, első éves egy elég nehéz szakon. Egyszerűen nincs időm sem energiám mellette munkát keresni, ezért a “könnyebb utat” választottam. Igen, tisztában vagyok vele, és nem áll szándékomban szépíteni.

Ha valaha lesz egy kapcsolatom, szerintetek el tudom mondani a férfinak, vagy nem érdemes? Mostanában nagyon sokat jár azon az agyam, hogy például nem akarnék úgy megházasodni, hogy a férjem nem tudja, hogy volt ilyen része is az életemnek.

okt. 28. 18:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Mondd majd el,és utána eldönti,hogy elfogad így is, vagy sem. F
okt. 28. 18:10
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Én nem ítélem el. Engem is tamogathatna valaki. Nem vagyok rászorulva, de mégis csak menőbb dolog pénzért kielégíteni nőket, mint ingyen
okt. 28. 18:12
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, hogy a jövő kérdése de...nézd vagy "most" mondod el vagy majd idősebb korodba ha már nem leszel 100-as mert elkotyogod vagy nem vártan kiderül máshonnan. Akkor megsínyli az egész család és a férjed is...ha még korán tisztázod akkor nem építesz olyan várat aminek az alapja könnyen összetörik.
okt. 28. 18:18
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Egyetemistaként én belementem hasonló kapcsolatokba. Nem vagyok rá büszke a szobatársamon kívül senki nem tudta.
okt. 28. 18:21
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem kellenél.
okt. 28. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Nincs, nem is lesz a homlokodra írva! Ne reklámozd és kész!

Nem te vagy az egyetlen!

okt. 28. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Annó én is belementem egy ilyenbe, egyetem mellett.

2 évet végig dolgoztam egyetem mellett, hogy albérletbe tudjak menni és legyen mit ennem, alig tudtam mellette tanulni, életem se volt.

Aztán egyszer lett egy lehetőség, egy 45 éves pasi ( aki amúgy brutál jól nézett ki),elmondta hogy elvált, neki nem kell most kapcsolat, csak szexre vágyik, szeretne egy fiatalabb lányt emiatt.

Fizetett egy albit, és mellé egy kényelmes ( nem luxus!!!) életet.

Sosem az volt hogy felhívott,hogy jön és széttett labakkal várjam, hanem megkérdezte mikor jó nekem.

Nyilván nem éltem vissza a helyzettel, és amikor lehetett, jött ( volt hogy 2 hetig semmi, volt hogy heti 4-5 estét ott töltött velem).

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem alakult ki köztünk érzelmi viszony, de jó volt a szex, odafigyelt, nem tárgyként kezelt, ügyelt arra is, hogy nekem is kielégítő legyen a szex...

Egy rossz szó nem hangzott el tőle amíg ez a helyzet volt.

És meg egy korrekt dolog: egyetem utolsó félévében közölte,hogy megismerkedett egy nővel, úgy néz ki, összejön a dolog.

Természetesen maradhatok arra a fél évre, ha végeztem az egyetemmel szóljak neki.

Egyszer nem jött felrek*urni, pedig megtehette volna, hogy csendbe van.

Szóval: vannak pozitív példák, de valószínűleg ez a ritkább.

okt. 28. 18:58
 8/18 anonim válasza:
87%
Nekem is voltak, nem mindenkinek könnyű anyagilag az egyetemi évek.
okt. 28. 19:05
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Honnan szeditek össze ezeket a pasikat?

Vagy ők honnan tudták rólatok, hogy benne lennétek?

okt. 28. 19:08
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Semennyire nem elítélendő. Aki elítél az amúgy sem a te "embered". Én is ebben vagyok, csak már évek óta. Egyetem előtt dolgoztam egy évet, pályakezdőként kb semmit nem tudsz félretenni. Végül egy nős pasi szeretője lettem, aki kifejezetten gazdag, kényelmes albit fizet egy lakóparkban, plusz havi pénz és még ajándékokkal is elhalmoz. Az elején nem könnyű, én legalábbis megküzdöttem a démonjaimmal, de mivel nem érezteti velem hogy a privát kurvája lennék (pedig hát gyakorlatilag az vagyok), így teljesen jól alakult a dolog. Még arra is rávett, hogy az alapképzés után maradjak az egyetemen msc-re is, csak hogy jöhessen tovább az ágyamba. Kifejezetten jó pasi, és az ágyban is figyelmes, nagyon-nagyon jó vele.

Szóval szard le ki mit gondol, elszámolással csak magadnak tartozol. Elmondani másnak nem okos dolog, főleg nem leendő pasidnak. Úgysem fogja megtudni soha senki. Miért is kéne elmondani??

okt. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!