Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő ha egyetem mellett támogatói kapcsolatom van?
Egyetemista vagyok, első éves egy elég nehéz szakon. Egyszerűen nincs időm sem energiám mellette munkát keresni, ezért a “könnyebb utat” választottam. Igen, tisztában vagyok vele, és nem áll szándékomban szépíteni.
Ha valaha lesz egy kapcsolatom, szerintetek el tudom mondani a férfinak, vagy nem érdemes? Mostanában nagyon sokat jár azon az agyam, hogy például nem akarnék úgy megházasodni, hogy a férjem nem tudja, hogy volt ilyen része is az életemnek.
#7-es vagyok.
Egy buliban voltam egy barátnőmmel, ő meg a pultnál ült egy haverjával.
Aztán meghívott egy italra, dumáltunk, aztán rákérdezett a dologra. Mondta hogy ne most adjak választ, gondolkodjak el rajta.
Megadta a számát, felhívtam, leültünk, 5 perc alatt megbeszéltük és kész.
ad.1. SENKI se tudjon róla! Nem, nem még a legjobb barinőd sem - mert előbb-utóbb úgyis elpletyizi.
ad.2. Ha majd komoly kapcsolatod lesz akkor NE hallgasd el. Ne kezdj egy kapcsolatot hazugságra alapozva. Olyan emberrel gyere össze aki ezt megérti és elfogadja. Ő lesz majd a lelki társad. Nem a világ összes pasijával akarsz összejönni, hanem azzal az eggyel aki mindenben is megért nem igaz?
Nagyon köszönöm ezt a sok véleményt a témában...:)
Meglepő hallani, hogy hányan vagyunk még ilyen szituációban, és, hogy hány férfinak van viszonylag pozitív hozzáállása ehhez…
Két példát tudok erre a baráti körből, teljesen ellentétes végkimenetellel.
Mind a kettő csaj az egyetemen döntött úgy hogy tamogatói kapcsolatba kezdenek. Az egyikük anyagiak volt és belekezdett egymás mellett több pasival is. Ő nagyon sok pénzt kapott tőlük, de mindet felélte, ruhák, bulik, pia, utazások, és végül a drog is. Annyira leélte magát hogy 24 évesen úgy nézett ki mint egy 40-es nő, miközben 20 évesen még kifejezetten csinos volt. A sokmindent miatt az egyetemet is abbahagyta és csak élt. Idővel a támogatói kapcsolatai is megszűntek mert konkrétan kb mindig szét volt csúszva. Most 30 körül néha látom a városban, aki nem ismeri 50 körülire tippelj a korát.
A másik csaj sok huzavona után döntött úgy hogy belevág, csak egy jóval idősebb pasival, a pasinak sok esetben nem is a szex kellett hanem társaság mert felesége nem volt és nem is volt baratkozós típus. Az egyetem végén megbeszélték hogy a szex részének vége de még néha találkozhatnak. Amikor a pasi beteg volt ő intézte neki gyakran a bevásárlást, vagy épp kerti munkákhoz is ő szerezte a munkásokat. A lényeg hogy a pasi nagyon belet lett és ő íratott alá a csajjal egy eltartási szerződést, mindezt úgy hogy kb zsebből meg tudta volna venni a csaj teljes vagyonát.
A pasi tavaly meghalt és most valami nagyon távoli rokonnal megy a huzavona hogy ne a csaj örököljön hanem ők.
Én nem szeretném tudni,hogy a barátnőm kur.. azaz prostituált volt.
Az,hogy elitélem e vagy sem nem releváns. Ahigy az sem az,hogy más mit gondol miután már csinálod?
Amúgy mennyi az annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!