Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi visz rá egy jó kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy jó kapcsolatban élő párt, hogy kipróbálja a swinger szexet?

Figyelt kérdés
Csak az újdonság varázsa, vagy milyen okai lehetnek még ennek?

okt. 28. 04:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%

Ahogy gondolod.

Számomra teljesen döbbenetes ez a hozzáállas, de ti tudjátok.

Az én világnézetembe ez nem fér bele.

Én mindig is úgy terveztem, hogy megdugok egy rakás nőt, kiélem a vágyaimat, aztán mikor ezzel végeztem, akkor megnősülök, és szigorúan monogám kapcsolatba maradok, ahol csak mi ketten vagyunk.

De nem vagyunk egyformák. Ha nektek jó úgy, akkor csináljátok.

Most még én is benne vagyok ilyesmikben, de komoly párkapcsolatban/házasságban nem tolerálom.

okt. 28. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#21 ez már tökéletes megközelítés. Mármint ki így, ki úgy éli az életét, a lényeg, hogy megtalálja a párját aki azonosan gondolkozik vele :)

Te nyitott kapcsolatban nem tudnál élni, mi a párommal testileg monogámban. Ettől még egyikőnk sem jobb/rosszabb a másiknál.

Korábban (és a páromnak is) voltak korábban monogám kapcsolatai - nem véletlenül értek véget. Mert folyamatosan feszültünk benne, nem kaptuk meg azt amire vágyunk. Egymásnak, egymással viszont meg tudjuk adni (de ezen felül is mindenben passzolunk egymáshoz).

okt. 28. 19:24
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

"Ettől még egyikőnk sem jobb/rosszabb a másiknál."

Én azt kínálom, hogy felőlem mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Nem szólok bele, és nem próbálom megváltoztatni őt. Nem is illetem gúnyos szavakkal.

De ettől nekem még megvan az erkölcsi minősítésem, és a párkapcsolat/házasság meggyalázásának tekintem azt, aki a szerelmét kiteszi annak, hogy egy másik pasi megdugja.

A South Park-ban nagyon helyesen mondta Mr. Garrison, hogy a tolarencia a beletörődést jelenti (nem pedig az elfogadást).

okt. 29. 06:32
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#23 igen a te értékrended ilyen, s semmi gond nincs ezzel. Meg fogod találni a párod, akié szintén ilyen. Ahogy mások is megtalálják a saját értékrendjük, értékítéletük, vágyaiknak megfelelő partnert.

A tolerancia pont hogy nem beletörődést jelent, hanem elfogadást. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy azonosulni kellene vele! Csak annyit, hogy elfogadom, hogy a másik ember másmilyen, máshogy gondolkozik, mást, máshogyan szeret/nem szeret.

okt. 29. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!