Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy jó kapcsolatban élő párt, hogy kipróbálja a swinger szexet?
A kalandvágy, az ismeretlen izgalma, a vágyak és a fantáziák beteljesülése. Úgy is maradtunk...
6 éve kaptunk lehetőséget, mehívást egy privát klubba. Rendszeres résztvevői vagyun szinte minden alkalomnak.
Teljesen jó megfogalmazás, annyi kiegészítés mi ugyanígy vagyunk a hármas szexel.
Persze sokakban él az a tésképzet, hogy aki például hármasozik az azért teszi mert a férfi otthon nem képes teljesíteni vagy impotens. Pedig ez hatalmas tévhit.
Teljesen jól megvagyunk 17 éve.
Hát akkor most meg fogsz lepődni, figyelj. Ez nem erről szól.
Biztos van elenyésző kivétel. De nem az az általános.
Szerintem férfi részről rizikós a hármasozás. Ha sok év házasság után jön egy harmadik, akivel lényegesen jobb a kefe, könnyedén válás lehet a vége.
Még talán fiatalon, 20-on évesen izgalmas kaland lehet nyársra húzni a csajodat a haverral, vagy párcserézni, de házasságban, amikor már gyerekek is vannak, nagy a tét.
Minket a kíváncsiság vitt rá, mind a kettőnket érdekelte milyen lehet maga a klub és hogy milyen emberek járnak, milyen a légkör, a hangulat.
Elmentünk megnéztük tetszett de ott is csak magunkban szexeltünk (oké voltak nezőink, de beszállót vagy pár cserét nem akartunk) és az ottani párokkal (páros programra mentünk) jókat beszélgettünk.
Ezért kell ehhez egy stabil kapcsolat. Nyilván sokan ezzel akarják helyre hozni a megromlott házasságot, kapcsolatot. Ami nyilván nem ezen fog múlni.
Akiknél a hármas szex miatt fut zátonyra a dolog ott már előtte is bőven voltak problémák és a hármas max felgyorsitja azt ami amúgy is bekövetkezett volna. Csak így a felek talán nem rabolják a másik idejét feleslegesen. Mert egy életünk van ugye.
Azért aki ilyen szakítás után képes leülni és higgadtan elgondolkozni az a legtöbb esetben bevallja és elismeri ez a kapcsolat ebben a formában náluk nem volt rendben és csak idő kérdése lett volna a külön válás.
Amúgy meg elfogadom, amit mondasz, 5.hozzászóló. Nekem egy tapasztalatom volt életemben ilyesmivel. Amikor fiatal voltam, a barátnőm szerelmes lett egy srácba, pedig komoly kapcsolataban voltunk. Elmondta nekem, és célozgatott rá, hogy lefeküdne vele, vagy hármasban csinálhatnánk. Annyira nem volt jó vele a szex amúgy, gondoltam, itt akkor vége is a bulinak, ha jön az a gyerek. Nemet mondtam, mert engem nem izgat egy másik férfi pöcse, utána még 5 évig együtt voltunk.
6. voltam.
"Teljesen jól megvagyunk 17 éve"
Azt elhiszem, hogy jól megvagytok, de azt nem hiszem, hogy van köztetek valódi szeretet (szerelem).
Kamaszkoromban volt lehetőségem egy kicsit belelátni egy olyan kapcsolatba, ahol a nő nyíltan csalta a férjét, 2 pasival is - a férj még segített is bepakolni a nőnek, amikor az elment egy kis időre a szeretőjéhez - hát minden volt az, csak szerelem nem.
Ki tudja, talán 4-esben is nyomták néha.
De ettől függetlenül elhiszem, hogy ti 17 éve elvagytok, viszont az a véleményem, hogy a ti kapcsolatotok már rég elvesztette az intimitását (ha volt egyáltalán) és nincsenek olyan érzelmek köztetek, mint amilyet egy komoly kapcsolatban/szerető házasságban lenni kellene.
Persze nem akarok álszent lenni: a téma engem is vonz, de max egy olyan nővel, akit nem akarok életem párjának.
A jövőbeli feleségemmel pl. semmiképp nem lennék benne ilyenbe, és azt gondolom, ez a normális hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!