Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy jó kapcsolatban élő párt, hogy kipróbálja a swinger szexet?
Nyugodtan elhiheted megvan a megfelelő intimitás és remek a szex is otthon. Egyik fél sem szenved hátrányt vagy hiányt semmiben sem. Hála égnek rendezett egzisztenciával rendelkezünk így anyagi gondok sincsenek. Szeretünk egymás társaságában lenni és ahol lehet és idő engedi (munka és család lakás felújítás mellett), egymással foglalkozni ezt mind a ketten értékeljük és igenyeljük a másik féltől. Tehát le egyszerűsítve nincs a párkapcsolatban semmi gond sem. De mint fentebb is ki lett fejtve amiről te példát mondasz ott a szerető nélkül is vége lett volna a kapcsolatnak csak lehet még pluszban öt évet elpazarolnak egymás életéből a semmire,mert nem merik a felek felvállani hogy nem működik a dolog.
A hármas szex pedig nálunk sem rendszeres, van hogy egy hónapban van két alkalom is és van hogy megvagyunk nélküle vagy fél évig. Tehát azt sem lehet kijelenteni, hogy enélkül nem lenne jó a szex. Ezt pedig nyugodtan ki lehet jelenteni a párok nevében is.
Itt nyilván nem extrém esetekről kell beszélni.
Nem mellesleg a te példád leírása alapján ott egy megcsalásos történettel szeretnél párhuzamot vonni egy hármas szexel kapcsolatban. A kettő nem ugyanaz.
12: Újra 6-os vagyok. Gondolom te vagy a férfi.
Mondd már el nekünk, kérlek, hogy neked mi a jó abban, hogy egy másik szőrös férfi izzadva töcsköli a feleséged száját a kemény farkával, majd beleengedi az ondóját? Ne haragudj, ha vulgáris vagyok, de engem ez a kép inkább lehangolna. Vagy ahogy látom, hogy egy nagy péniszű kolléga hátulról tolja a páromat, aki úgy vonaglik, mint velem soha.
Azt még el tudom képzelni, hogy egy barátnőjével vagyunk együtt, és közösen kényeztetjük őt, és a páromat, de egy másik férfi nekem nem hiányozna.
Ugyanolyan érzés mint ahogy leírtad csak nő esetében. Annyi hogy a nemek aránya más ott két nő van, de a hármas szex ugyanúgy létre jön. Ha az lehet élvezetes és nem elítélendő akkor a másik felállás sem.
Mindketten itt vagyunk köszönjük.
Az intimitás 2 ember dolga, és a 3-as szexszel pont ezt teszik tönkre.
Mint említettem, azt nem tagadom, hogy ti jól megvagytok, de, hogy intimitás/romantikus érzelmek nincsenek köztetek, abban egészen biztos vagyok.
Egy szerelmes nő eleve nem osztozkodik máson, és sértésnek veszi, ha a csávóka be akar vonni egy harmadikat.
Aki látott mar szerelmes nőt, az tudja, hogy ez így van. Ez nem vitatéma.
De ne érsd félre, úgy éltek ahogy akartok.
De az ilyen párok közti intimitásban/szerelemben nem hiszek.
Az hogy te nem hiszel benne még létezik. Nyilván ez nem vita csak beszélgetünk erre van ez a fórum.
Van intimitás és romantika is van.
Persze nyilván nem 16 éves tini szerelemről beszélünk mert már ebből kinőttünk.
Ez ugyanolyan vágy vagy fétis, perverzió, ki minek nevezi mint akár bármi más, mi mondjuk a pisi szexben nem találunk semmi intimitást és romantikát. De valaki ugyanígy van az arcra élvezéssel és egyenesen megalázónak tartja már. De ezer meg egy dolgot ide lehetne sorolni. Nem a hármas szex körül forog az életünk.
A véleményedet/véleményetek természetesen tiszteletben tartom, de mint kifejtettem, nem értek vele egyet.
Hát Figyi, nem fogunk győzködni senkit sem. Mi tudjuk, érezzük boldogok vagyunk. Van egy csodálatos gyerekünk és szépen felépítettük az életünket. Kettő táska ruhából.
Aki nem hiszi el nyilván az ő dolga. Ezt mi is tiszteletben tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!