Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jelenleg a prostik fél órára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg a prostik fél órára és órára szeretnének sokszor €50 illetve €100 azaz 20e 40e. Létezik-e olyan ember aki kifizet nekik ennyit?

Figyelt kérdés
Ha létezik, akkor, hogy lehetnek ekkora madarak hiszen német, osztrák, spanyol, portugáliában is ugyanezek a tarifák vannak, tudom mert jártam közelmúltban az infláció után mind a 4 helyen. Valami nagyon elborult itt Budapesten :D szóval madarak, ti komolyan ennyit adtok egy vidékről felhurcolt félszipus lepattant prostiért, mert ez a többség budapesti prosti színvonal, kint meg lelkes, viselkedni bíró akár egzotikum csajok vannak ugyanennyiért...

okt. 23. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Mire fel vagyok éleltévedve ? Neked nincs rá akkor nincs, aztán többet el versz egy "rendes" csajra aki aztán gondol egyet és mégse te kellesz neki XD
okt. 24. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Meg kell válogatni, hogy kihez mész. Én voltam már többnél is, és nem bántam meg, jó élményeim voltak. Amikor incs kedve randizni az embernek, csak kell egy kis könnyítés, vagy valakinek a változatosság, akkor teljesen jó megoldás, persze normálisan kell viselkedni vele is.

A prosti az egyik legtisztább üzlet, mindenki pontosan azt adja a másiknak, amit az szeretne.

okt. 24. 08:43
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

4nek igaza van.

Meg kell válogatni a prostikat. Vannak igazán beszédes, inteligens, jófej lányok, akik barátnőnek is jók lennének. Továbbá nagyon adnak az egészségee. Hamarabb kapsz el, buliban lévő csajtól bármit is.

Önbizalmat is növeli.

okt. 24. 09:55
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha van aki kifizeti akkor miért adná alább?

Nem vagyok prosti de hülye lennék félárom dugni ha külföldi áron is felkeresnek.

Mindenki a maximumot kéri a munkájáért. Orvos, gépkezelő, műkörmös... egy prosti miért árazná magát máshogy?

okt. 24. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel Budapesten van számot tevő külföldi idegenforgalom, ezért azt javaslom kérdező, menj el vidéki városokba, kedvezőbb áron fogsz prostit találni magadnak
okt. 24. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Kereslet-kínálat.

Nyilván azért kérnek ennyit, mert van elég ember, aki kifizeti.

okt. 24. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!