Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, milyen volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen volt?

Figyelt kérdés
A legfiatalabb illetve a legidősebb partneretekkel a szex? Hány évesek voltak, és ti akkor hány évesek voltatok?
okt. 20. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
A legfiatalabb 23, a legidősebb 46. Én 37 vagyok most. (Nem ismerkedem)
okt. 20. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Kérlek azt is irjátok le, milyen volt velük, ki az ügyesebb, ki birja tovább idősebb/fiatalabb. Hallottam már meglepő storykat. Én sem ismerkedem :D
okt. 20. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Én 24 vagyok. A legfiatalabb 18 volt (én is annyi voltam akkor), elég ratyi volt.

Legjobb egy most 30 körüli fickóval volt. Kár, hogy elköltöztem Pestről, még mindig hozzá járnék, ha hiányom lenne.

okt. 20. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem kor függvénye ki milyen az ágyban (hanem intelligenciáé), volt 17 éves és túltett 20 évesen, s volt 62 éves aki túltett a 20-asokon. S fordítva is igaz, volt nagyon sok nagyon béna 20-30-as.
okt. 20. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kor függvénye de tapasztalaté annál inkább. És hát lehet egy 25 éves is tapasztalt meg egy 50 éves kevésbé, attól függ mennyire volt sikeres a nőknél. Na meg van e annyi intelligenciája, hogy tanul minden együttlétből, hogy mit, hogyan. Meg azért ne legyen 2 perces. De ha tudja mit csináljon és bírja is valameddig akkor jó lesz az.

A

De azért általában a túl fiatalok nem igazán tudnak még csodákat művelni.

okt. 20. 12:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Furcsa, az én legelső együttlétem során azt mondta az akkori barátnőm, hogy "huh basszus te aztán tényleg nagyon tudsz", mert azt hitte nem vagyok szűz, nem mondtam el neki. Szerencsém volt, hogy nem mentem el hamar, inkább az volt, hogy nem éreztem semmit mert a kezemhez voltam szokva. És igy mindent bele módjára tudtam neki megadni mindent amit akart. De biztosan fontos a tapasztalat is. Intelligencia valóban, inkább fontosabb
okt. 20. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak a szex kétoldalú dolog. Ha mindketten fiatalok vagytok és tapasztalatlanok ill. kevés tapasztalattal ott "könnyebb" jónak lenni kölcsönösen. Aztán aki már meg volt rendesen gyalázva, volt része sok mindenben ezáltal megismerte mi kell neki és megismerte a saját testét, vágyait is annál már tényleg kell valamit tudni.

De hát mindenki volt fiatal és tapasztalatlan, mindenki kezdte valahol vagyis ezzel semmi probléma ha egy fiatal csak bontogatja szárnyait..

okt. 20. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Legfiatalabb 17 éves volt, akkor voltam 23.

Legidősebb 42, akkor 26.

okt. 20. 13:16
 9/9 Laylah ***** válasza:
Legfiatalabb 19 (én 22), legidősebb 36 (én 34, jelenleg). Utóbbi a top, előbbi a 2., ha rangsorolnom kellene, akikkel együtt voltam.
okt. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!