Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen volt?
Én 24 vagyok. A legfiatalabb 18 volt (én is annyi voltam akkor), elég ratyi volt.
Legjobb egy most 30 körüli fickóval volt. Kár, hogy elköltöztem Pestről, még mindig hozzá járnék, ha hiányom lenne.
Nem kor függvénye de tapasztalaté annál inkább. És hát lehet egy 25 éves is tapasztalt meg egy 50 éves kevésbé, attól függ mennyire volt sikeres a nőknél. Na meg van e annyi intelligenciája, hogy tanul minden együttlétből, hogy mit, hogyan. Meg azért ne legyen 2 perces. De ha tudja mit csináljon és bírja is valameddig akkor jó lesz az.
A
De azért általában a túl fiatalok nem igazán tudnak még csodákat művelni.
Csak a szex kétoldalú dolog. Ha mindketten fiatalok vagytok és tapasztalatlanok ill. kevés tapasztalattal ott "könnyebb" jónak lenni kölcsönösen. Aztán aki már meg volt rendesen gyalázva, volt része sok mindenben ezáltal megismerte mi kell neki és megismerte a saját testét, vágyait is annál már tényleg kell valamit tudni.
De hát mindenki volt fiatal és tapasztalatlan, mindenki kezdte valahol vagyis ezzel semmi probléma ha egy fiatal csak bontogatja szárnyait..
Legfiatalabb 17 éves volt, akkor voltam 23.
Legidősebb 42, akkor 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!