Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex ki mennyire szereti? Milyen felálásban?
Figyelt kérdés
okt. 8. 06:00
3/10 anonim válasza:
Eljutottam oda hogy bàrmilyen felàllàsban szeretném ha adódna lehetőség. Eddig nem volt benne szerencsém 30/f
4/10 anonim válasza:
Szeretném, ha nem hagyott volna cserben az,akivel szóba került! Aztán egyszercsak rájöttem, hogy ő ezt-pasiként- valószínűleg nem is gondolta komolyan..szóval nem könnyíti meg a dolgomat..Kérdésre válasz 2 pasival igen bakancslista a 3as szex☺️😌😇
5/10 anonim válasza:
A 2F 1L felallás jobban tetszik, de nem ellenkeznék 2L 1F felállásnál sem.
6/10 anonim válasza:
2f 1l felállásban már csináltuk a párommal és nagyon jó volt most szeretnénk végre 2L 1F felállásban is kipróbálni
7/10 anonim válasza:
Ha több pasi van az a jobb, de ha +csaj akkor sem szaladunk ki a párommal a világból.
8/10 anonim válasza:
Volt részünk már hármasban 2F 1L felállásban de jó lenne ha végre sikerülne összehozni 2L 1F felállásban is de eddig még nem sikerült hozzá találni még egy lányt
9/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem. A feleségemmel és a legjobb barátommal hódolunk ennek a nagyon kellemes időtöltésnek.
10/10 anonim válasza:
Jól is teszitek élvezzétek amig lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!