Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szex ki mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex ki mennyire szereti? Milyen felálásban?

Figyelt kérdés
okt. 8. 06:00
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
En meg két pasi úgy szeretem
okt. 8. 06:07
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon! Feleségem plusz még egy pasi
okt. 8. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Eljutottam oda hogy bàrmilyen felàllàsban szeretném ha adódna lehetőség. Eddig nem volt benne szerencsém 30/f
okt. 8. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném, ha nem hagyott volna cserben az,akivel szóba került! Aztán egyszercsak rájöttem, hogy ő ezt-pasiként- valószínűleg nem is gondolta komolyan..szóval nem könnyíti meg a dolgomat..Kérdésre válasz 2 pasival igen bakancslista a 3as szex☺️😌😇
okt. 8. 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2F 1L felallás jobban tetszik, de nem ellenkeznék 2L 1F felállásnál sem.
okt. 8. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2f 1l felállásban már csináltuk a párommal és nagyon jó volt most szeretnénk végre 2L 1F felállásban is kipróbálni
okt. 8. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha több pasi van az a jobb, de ha +csaj akkor sem szaladunk ki a párommal a világból.
okt. 8. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Volt részünk már hármasban 2F 1L felállásban de jó lenne ha végre sikerülne összehozni 2L 1F felállásban is de eddig még nem sikerült hozzá találni még egy lányt
okt. 11. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem. A feleségemmel és a legjobb barátommal hódolunk ennek a nagyon kellemes időtöltésnek.
okt. 11. 23:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól is teszitek élvezzétek amig lehet
okt. 14. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!