Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha volt egy nagyfarkú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha volt egy nagyfarkú partneretek/párotok és azt megszoktátok hogy kerestek hasonló méretű pasit ?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt nőktől hogy volt egy 20 centis pasija és úgy megszokta hogy az átlagost nem is érzi meg nem tudja élvezni és ez miatt már csak hasonlóan nagy méretű pasival akar csak szexelni. De ezt hogy csináljátok ? Állítólag ti nem a pénisz mérettel kezditek az ismerkedést, akkor mondjuk ott hagytok 6-7 pasit mire lesz egy 18+-os ?
okt. 19. 15:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem van hogy attól áll ha látok egy jó csajt, de van hogy nehezen akar ha stresszes vagyok vagy ilyesmi és több inger kell
okt. 19. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Nyugodtan rám bízhatod a pasizást, eddig is jól megvoltam okos kisfarkúak tanácsai nélkül! 😉
okt. 19. 22:34
 13/15 A kérdező kommentje:
16 cm az minden csak nem kisfarok 🙂 Érdekes élőben nincs rá panasz. Arról nem tehetek hogy neked extrém méret kell olyan tág vagy. Gondolom te se vagy minden férfi vágya, ez van nem lehet mindenki tökéletes mindenkinek.
okt. 19. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Ne szenvedj már ennyire te szerencsétlen... 😄
okt. 19. 22:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak igazság
okt. 20. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!