Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lakótársamat szoktam hallani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakótársamat szoktam hallani amikor maszturbál, ami rettentően felizgat, legközelebb nyissak be hozzá?

Figyelt kérdés
Úgy tudom elég régóta nincsen barátja. Esténként eléggé athallatszódik, ahogy kielégíti magat. Ilyenkor ha hallom en is kiszoktam rá verni. Arra gondoltam legközelebb szimplan csak benyitok hozzá és lesz ami lesz. Abban az állapotban úgysem az lesz az első, hogy kizavar. Komoly valaszokat kerek, mert lakas o neven van, azt se akarom, hogy esetleg költöznöm kelljen, ha nem jön össze.
okt. 17. 12:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
okt. 25. 09:54
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem irod meg mi lett? En is tukon ulok mar... 😅
okt. 26. 14:59
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett volna, gondolom kibaszta őt... Ezt már nem fogja megírni.
okt. 26. 15:02
 34/37 anonim ***** válasza:
Én is várok😂 +1
okt. 26. 17:47
 35/37 anonim ***** válasza:
67%
Remélem levágta neki.
okt. 26. 18:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Nos? Mi lett :D ?
nov. 2. 09:06
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér rá megírni, mert azóta éjjel-nappal dugnak 😄
nov. 2. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!