Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kispéniszű, 10-14 centis férfinak hogy kellene hozzáállnia az ismerkedési?
Milyen személyisége legyen például, hogy bánjon a nőkkel?
Köszönöm, ha válaszoltok akár privátban is (nem ismerkedni jöttem).
20: szerintem jó választ írtál, lájkoltam. Azért az én méretem azért remélem, még nem annyira tragikus?:D
(Egyébként nem szoktam ilyen dolgokkal viccelődni. Nincs mikro méretem, de azt nyilván tudom, hogy a nőket azért elgondolkoztathatja a hogyan továbbról, amin nem segít, ha mellé idióta is vagyok.)
"Amikor meg odakerült a sor, hogy szex, h.lyének tettete magát, és még nekem szólt be, hogy én vagyok túl szűk, és azért nem megy be..."
Na de várjál! Most kicsi volt neki, vagy nagy? Ha kicsi, akkor lötyögnie kellene, nem? Vagy ő pont a másik véglet volt, túlméretes?
Nagy farokkal könnyű.
Nekem is 13cm körüli kis xar. Annyi, hogy a vastagsága nem ilyen rossz. Én se ismerkedek miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!