Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok ezek után tükörbe nézni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ezek után tükörbe nézni?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, kapcsolatban. A párom 25 éves és 2 éve vagyunk együtt.

Az utóbbi fél évben gyakran felmerült a téma hogy ő szeretné ha nyitott lennék más férfiakra is. Miután sokat beszélgettünk erről és megértettem hogy miért izgató ez számára, már én is izgatottá váltam.

A lényeg, hogy az események követték egymást, és viszonylag hamar találtunk nekem egy szeretőt akivel rendszeresen együtt vagyok. A párom különböző feladatok, kéréseket mond, hogy mit szeretne ha megtennénk a szeretőmmel. Őszintén nagyon élvezem és izgalmas ez az új élethelyzet. Eddig titokban tartottam mindenki előtt, de hétvégén a barátnőmnek elmondtam aki nem volt valami megértő, elfogadó. Szerinte ez az egész beteges és nem lesz jó vége. Szerinte csak arra hazsnálnak hogy "telerakjon" én pedig asszisztálok hozzá és hogy ő nem tudna tükörbe nézni egy olyan este után amit elmeséltem.

Baj az hogy én máshogy élem meg a vágyaimat?

ma 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Jó érzés az ilyen szex? Kielégít? Ha igen, akkor nincs amiért bűntudatod legyen. Egyszer élsz, éld ki a vágyaidat.
ma 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Az ilyet sose jó barátnőkkel megbeszélni. Főleg ha ilyen konzervatívak.

Sajnos még mindig nagyon sokaknál alapvetés hogy a szex csak a férfinak jó és minden szexen alapuló kapcsolatban csak kihasználják a nőt.

Ha élvezed egészségedre.

ma 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Tipikus példa arra, hogy a valóság nem az, aminek látszik.

Gondolom egy kívülálló, azt gondolja, hogy átlagos csaj vagy, akivel még kikezdeni sem érdemes, mert ragaszkodik a pasijához, erre meg tessék.

Na, ezért nem bízok az emberekben, főleg a nőkben sem.

Egyébként felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Nekem aztán nem baj, hogyan éled meg a vágyaid.

ma 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
És miért izgató számára ?
ma 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Ehhez senkinek semmi köze , nem is kell foglalkozni azzal , hogy kinek tetszik , vagy kinek nem !

Ez a te magán életed a te saját élményeiddel ...

Ha ezzel a szeretővel együtt ti jól megvagytok a pároddal , akkor nincsen ezzel probléma , örülni kell hogy mindenki jól érzi magát ebben a kapcsolatban .

ma 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

És csodálkozunk ha tönkre mennek a kapcsolatok

Azért 20on pár évesen ilyet csinálni

Te tudod

De hogy egy olyan pasid van aki csak arra használ h q beteg perverzió kíélje az csúcs.

Miért nem választasz olyat aki szeret illetve tiszteli a tested és nem egy használati tárgyként bánik vele

Még hogy feladatok a jó kva anyját az ilyennek

N31

ma 15:32
 7/11 zol56 ***** válasza:

A barátnőd valószínűleg csak a hagyományos párkapcsolatban gondolkodik. Sokan sokféleképpen élik meg mi a normális. De az egyetemes és az erkölcsi normába ez nem fér bele. Lehet erre gondolt.

Ha mimcs párkapcsolatod beleférhetnek vadabb dolgok is.

De egy társkapcsolat a hagyományos értékrenddel azt mondja hogy a Férfi védelmezi a családot a Nőt. A Nő gondoskodik az otthon melegéről.

Bele lehet sokindent magyarázni de ez vezet előre, ez vezeti a családot. Ezek ellenére sokan másképp gondolkodnak, masként élnek. Ez nem baj csak el kell fogadni hogy ilyen vagy és nem kell megértetni másokkal hogy ez normális. Hosszútavon viszont nem működik, mert mindenki vágyni fog egy "normális" életre.

Nagyon sokmindent lehetne még írni a témáról...

ma 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én valszeg nem csinálnám ezt, de mivel ez csak hármótokra tartozik és ha ti így jól érzitek magatokat, akkor hajrá és ne foglalkozz más véleményével. Éld meg a vágyaid amíg az senkinek nem okoz gondot, egyszer élünk. 18l
ma 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a szex arra tartozik aki részt vesz benne.

Ha hármotoknak ez jó akkor csináljátok. Másra nem tartozik, véleménye persze lehet, de nem feltétlenül kell rá adni.

ma 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Megint te vagy cuckoldos pistike ?
ma 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!