Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg néztem a tükörbe a hüvelyem. Először is azzal kezdem hogy szűz vagyok és a szűzhártyámat akartam meg nézni. Van középen egy kör alakú kis pici valami (|) kb így néz ki és ki is lóg egy picit. Az lehet az?
Figyelt kérdés
Negatív kommentelők nem érdekelnek!2023. febr. 16. 00:37
1/9 anonim válasza:
Látnunk kéne. Viccen kivül nem tennél fel egy képet közelről, körbevágva. Arról biztos nem volnál felismerhető.
2/9 anonim válasza:
Kep nelkul nehez megmondani.
Linkelj be kepet, arrol senki nem mondja meg hogy ki vagy, de lehet kapsz hasznos valaszokat.
3/9 anonim válasza:
A hártya nem a legjobb kifejezés rá, valójában csak egy kis szűkület a hüvely bejáratán.
5/9 anonim válasza:
A leírás alapján a kisajkad is lehet.
6/9 anonim válasza:
Igen valószínű, hogy az. Kissé gyanús a kérdésed, mert ha már menstruálnál, akkor a vérzés alatt jól látszana, honnan szívárog, és egyértelmű volna, hogy az-e a szűzhártyád. Általában nem szokott ilyen szűk lenni a nyílás, de nem kóros.
7/9 anonim válasza:
Én nem is tudom megnézni. De mással lefotoztattam.
9/9 anonim válasza:
Az a kis lyuk a szuzhartya nyilasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!