Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsiságból földúgtam az újjam a hüvelyembe olyan 6-7 cm-re de nem éreztem a szűzhártyám, akkor most nem vagyok szűz vagy mi? ://
Figyelt kérdés
Egyszer kézilabda meccs előtt bemelegítő gyakorlatot végeztem ..kapus vagyok így hát spárgáznom is kell , és fentről mentem le spárgába és amikor leérkeztem a talajra annyira fájt '' a lábam közt'' , hogy elis véreztem egy picit ..akkor vajon lehet, hogy kitágúlt a szűzhártyám? :S#hüvely #földúgtam az újjam
2012. okt. 24. 10:39
1/7 anonim válasza:
szerintem akkor átszakadt.
De attól még szűz vagy nyugi :)
Én is voltam kézikapus bár nem sokáig,de a legtöbb sportolónak főleg akiknek ilyen sportot űznek kiskoruktól kezdve,azoknak általában átszakad.
3/7 anonim válasza:
Nem kitágult, átszakadt. Sportnál előfordul, egy gonddal kevesebb, örülj neki. Majd amikor elsőnek leszel együtt férfival, a fájdalomtól már nem kell tartanod.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és akkor kijavítom magam NEM KITÁGULT hanem átszakadt * .!!
2012. okt. 24. 11:20
5/7 anonim válasza:
lehet, hogy elszakadt, igen, de ettől még szűz vagy. majd akkor nem leszel szűz, ha járt benned pénisz. mellesleg a szűzhártya közvetlenül a hüvelybemenetnél van, nem 6-7 centire.
6/7 anonim válasza:
A spárgánál előfórdul hogy átszakad tőle . de még szüz vagy a szüzeség nem egy hártya hanem hogy sikerült e kefélned vagy még nem tutad ősze hozni.
7/7 A kérdező kommentje:
értemm, köszönöm a válaszokat :D !
2012. okt. 24. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!