Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kispéniszű, 10-14 centis férfinak hogy kellene hozzáállnia az ismerkedési?
Figyelt kérdés
Milyen személyisége legyen például, hogy bánjon a nőkkel?
Köszönöm, ha válaszoltok akár privátban is (nem ismerkedni jöttem).
okt. 14. 18:47
2/25 anonim válasza:
Nem vagyok lány. De nem értem mit szeretnél tudni. Nekem is ilyesmi a méretem. De nincs ráírva a homlokomra. Ismerkedésnél meg nem ezzel a témával szoktam indítani.
3/25 anonim válasza:
Én sem vagyok lány,
De szerintem méret számít
16.centi
5 centi vastag
Szerinted?
4/25 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos nekem csak 13/3,5. Szűz vagyok.
okt. 14. 19:03
6/25 anonim válasza:
Ilyen méretű pénisszel inkább a férfiak között keresgélj, ott még lehet sikered.
7/25 anonim válasza:
Ugyanugy mint egy nagyobb vagy kisebb szerszammal rendelkezo ferfi eseteben. Kezdesnek mondjuk ne a pocse merete definialja sajat magat...
9/25 anonim válasza:
Keressen aszexuális nőt? Attól tartok a kérdező azért még szeretne dugni.
10/25 A kérdező kommentje:
6: á, akkor inkább nem szexelek!😄
okt. 14. 19:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!