Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Miert szelektaltok meret szerint ?
Ha megtehetjük, akkor miért ne tennénk? A nagyobb jobb, ha tetszik, ha nem. Persze van egy felső határ ami után már fájdalas, de még az is jobb, mint a kicsi. Illetve van eg határ, ami felett már nem tesz hozzá sokat.
A sok privátot megelőzve nekem ez olyan 18 centi. Fájdalmassal még nem volt dolgom, a legnagyobb eddgi 20 centis volt, ami kellő előjátékkal teljesen élvezetes volt, igaz a pasi is nagyon értette a dolgát.
Mert ez a 3 a legfontosabb nekik (egy minimális kivételtől eltekintve). Személyiség? Azzal nem lehet a barinők előtt villogni. A 10-es jól írta, ha ez a 3 megvan, akkor a személyiség bónusz lehet.
#6, #7
Ti hol éltek? :D A nők sokkal felszínesebbek. Ezért is épült rájuk annyi minden, ahol a kinézet számít.
Azért, mert ez nincs így.
#12, #13
Végre őszinte válasz.
#14 na, a megkeseredett incel, aki senkinek se kell :D
Szerintem mind a két nem felszínes, bár tegyük hozzá, hogy inkább a férfiaknak státusz szimbólum a nő, ök akarnak a haveroknak villogni vele :D
A smink meg leginkább azért kell, mert a férfiaknak az átlagos nők csúnyák, így muszáj felturbózni magunkat. Mivel nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy szépnek születik.
Te kis butus, ne a nőket hibáztasd, ha te életképtelen vagy :)
😂😂😂😂😂
Ezt fájt olvasni. Messze vagyok az inceltől. A nők sokkal jobban villognak a barinőknek.
Sminkelés... hagyd már :D A nők mindig azt mondják, hogy maguknak sminkelnek és ez így is van. A legtöbb férfi utálja a sminket.
Ne a férfiakat utáld, amiért nem szeretjük a sétáló festményeket :)
Szerintem nem kell álszenteskedni.
A legtöbb esetben a külső a fontos. Nem véletlenül van itt az országban annyi nő aki bolgotalan kapcsolatban van, mert mindegy hogy kihasznál, vagy megalázás, szexben kB nulla. A lényeg jól néz ki, a szülőknek tetszik szimpatikus a haveroknak stb stb.
Így hiába a nagy szöveg nem a külső számít... Aztán megy a sírás tele a social média azzal, hogy hol vannak a rendes pasik, hát a barát zónában érdemes körül nézni.
Utána következik a rendezett egzisztenciával rendelkezzen.
Magyarul legyen pénze, itt nem extrém szélsőséges dolgokra kell gondolni, mert jönnek a magas röptű gondolatok. Nem, nem kell. Milliárdos legyen vagy nem, nem kell hajléktalannal össze jönni.
Tehát legyen egy lakás egy autó, hogy ne kelljen már a nulláról kezdeni.
Tehát nincs baj a társ kereséssel, csak nyiltnak és őszintének kéne lenni, ez lenne a korrekt egy felnőtt embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!