Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Miert szelektaltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Miert szelektaltok meret szerint ?

Figyelt kérdés
Magassag, peniszmeret, vagy penztarca meretek alapjan..
okt. 14. 09:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Mert mi alapján kéne szelektálni?
okt. 14. 09:35
 2/23 A kérdező kommentje:
Szemelyiseg ?
okt. 14. 09:35
 3/23 anonim ***** válasza:
50%
#2 az nyilván nem elég, egy kapcsolat összetett dolog.
okt. 14. 09:37
 4/23 anonim ***** válasza:
56%
Ki az aki nem szelektál??
okt. 14. 09:43
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy szándékos, provokatív kérdés. Itt volt már az ideje, hogy jöjjön egy kisfiú, akinek szerencsétlen életéért csak a nők felelősek ugye. Biztos nem saját maga, csak ezek a csúnya nők....

Amúgy a férfiak is szelektalnak, leginkább külső alapján. Habár engem az általad felsorolt dolgok nem érdekelnek (péniszméret annyiban számít, hogy ne legyen túl kicsi vagy túl nagy, az átlag méret teljesen megfelel. És mivel az az átlag, nyilvan a legtöbb férfinek olyan van :) valamint pénz se kell, mert eltartom magam).

Vagy rossz nőkkel kezdesz vagy egy roncs vagy, kevés önbizalommal és ezért a nőket hibáztatod. Mindkét esetben neked kell változtatni.

okt. 14. 09:58
 6/23 anonim ***** válasza:
41%

“ Amúgy a férfiak is szelektalnak, leginkább külső alapján. ”

Pontosan. Én jó nőként kapok napi 20-40 üzenetet jó pasiktól Tinderen, random helyeken is betalálnak, tenyerükön hordoznak, mindig vannak udvarlóim, aktív szexuális életem, csúnyácskább barátnőimnek jó ha 2 évente egyszer összejön valami épkézláb pasi, aki lehetőleg nem ronda/életképtelen/mentális beteg/toxikus stb. Úgyhogy a férfiak csak maradjanak szépen csendben, mert ha van felszínesség, azt ők produkálják legjobban :D

okt. 14. 10:04
 7/23 anonim ***** válasza:
24%

#6 teljesen egyetértek.

De ők ezt soha nem fogják beismerni, inkább szidják a nőket :D

okt. 14. 10:27
 8/23 anonim ***** válasza:
19%

09:58

Maximálisan egyetértek a kommenteddel! Mintha én fogalmaztam volna

okt. 14. 10:45
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

2, A személyiség mióta méret kérdés???

AZt se tudod mit akarsz, de nyilván a fax méretre célzol.

okt. 14. 10:52
 10/23 anonim ***** válasza:
66%
A személyiség is számít. De csak akkor ha az egyéb paraméterei rendben vannak.
okt. 14. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!