Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel szexelni, és még otthon is teljesíteni?
Ilyenkor két eset van:
a) Az illető egy szexgép és magas a libidója, nem okoz neki problémát itt is, meg ott is helyt állni.
b) Azért van szeretője mert otthon eleve nincs szex.
Szerintem az a legritkabb, hogy gyakori otthoni szex mellett is kalandot keres a nő vagy a férfi. Leginkább alig vagy egyáltalán nincs otthon szex, így fel sem merül, hogy odahaza túlságosan nehéz lenne helytàllni.
N
"Én voltam egy ideig ilyen helyzetben (az akkori szeretőm szerencsére mostmár a párom)."
Megvan a véleményem a párodról. Kéne a fenének egy magadfajta. Sosem tudnék megbízni benned. Bár megtalálta a zsák a foltják, mert ő is egy kétes erkölcsű lény, ha tudott az akkori párodról
Ostoba utolsó! Nyilván a kutyának sem kellesz🤣🤣🤣🤣🤣
"Szerintem az a legritkabb, hogy gyakori otthoni szex mellett is kalandot keres a nő vagy a férfi. Leginkább alig vagy egyáltalán nincs otthon szex, így fel sem merül, hogy odahaza túlságosan nehéz lenne helytàllni.
N"
Látszik hogy nő vagy! És az a legszörnyűbb hogy fogalmad sincs hogy mi kell egy pasinak! Lemaradtál az egyedfejlődésben ott hogy csak kaja+szex! Tipikus agyatlan nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!