Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok kövér lenni de már nehéz hozzám férni, valami tippet erre?
Gondolom azokkal szexel, akiknek nem jut jobb. Nem teheti meg, hogy válogasson.
#12-es, abban lehet hogy van valami amit írsz, mert olyan nincs hogy eddig jó volt a kérdező és hipp-hopp, hirtelen már a másiknak terhes az együttlét és panaszkodik a kérdező hasa miatt. Eddig is megvolt az a poci, eddig miért nem volt baj?
#5-ösnek:
Nem tudom hogy mi lehet annak az oka hogy közel 20 éve nem találsz, pedig sokan keresnek. Talán valami speciális igény lehet a gond, vagy nem tudom. Annyira előnytelen külsőre nem gondolok hogy ez lenne az akadály, itt valami más gond lehet és nem a külső.
Arról meg fogalmam sincs, hogy hányan élnek úgy kapcsolatban hogy mellette házasság/kapcsolattörést követnek el (az ilyet büntetni kéne jogilag...) azzal hogy a másikat azzal hülyítik hogy egyedül vannak, pedig nem.
Hát akkor szívesen megismernélek,kedves kérdező hölgy,ha rámírsz privátban...
10-es voltam,s vagyok!
“Pocak” bakker nem egy kisbaba🤣Hájas bele van, nem cuki kis pocakja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!