Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nőnek miért nem fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek miért nem fontos hogy a szex nekik is jó legyen?

Figyelt kérdés
Ha az lenne, nem csak a férfiak nyafognának miatta!

#szex #Nőknek fontos #Nőknek jó szex
okt. 9. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a szög számít neked, csak ennyi jut eszedbe, ott nem a nővel van a gond...
okt. 10. 07:17
 12/15 A kérdező kommentje:
11. Csak mondtam egy példát, de köszi az elásást, evvel is csak igazolod amit mondtam!
okt. 10. 07:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem.

Ugyanis bele sem kezdek zsákbamacska szexbe.

Lefektettem a saját szabályaimat, ami alapján az aktuális jelölt eldönthette, megfelel-e, hajlandó-e teljesíteni, vagy csak lövöldözni akar, mert utóbbi esetben arra van az ajtó...

Ez alapján IS választottam párt, nem csak a 2 szép szeméért.

okt. 10. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan öntudatos nők, akik úgy próbálják alakítani az életüket ahogy szeretnék, így ha nem jó a szex keresnek olyat akivel jó, és vannak akik megalkudnak. A környezetemben is ismerek jópár ilyen megalkuvót aki konkrétan a jó szexről lemondott, csak legyen mellette egy pali akivel tud elmenni ide-oda meg nincs egyedül vagy épp eltartja...

De csak pár példa.

1. Olyan palival van akivel már többször szakított de mindig visszasírja magát, és a csókával konkrétan fáj neki a szex mert bumm bele bevágja amikor a nő alapból hosszabb előjáték igényes típus.

2. Összeházasodott az 1. pasival aki rámozdult, sokszor fel se áll a csókának, több havonta ha egyszer együtt vannak, de azért már a 2. gyereket is összehozták, mert nem akar újra a párkeresési procedúrával variálni.

3. Több mint 10 éve van egy olyan palival, aki havonta ha 1x hozzáér és akkor sem foglalkozik az ő igényeivel csak a saját élvezetét nézi.

4. Alapból nagy szexuális igényű nő, feladta konkrétan a szexet, mert a férje szintén ha havonta 1x hozzányúl az is sok, és akkor is hamar elsül, de cserébe a 3 gyerekkel ellehet a csaj és eltartja és neki így kényelmes.

Szóval ja. Mindenkinek saját döntése miről mond esetleg le és hogy éli az életét. Szerintem nő-férfi teljesen mindegy, van akinek fontos a jó szex és párkeresésnél ez is fontos, és van aki ezt a szempontot képes elengedni. Nagyátlagban a férfiak többet beszélnek a szexről, aztán durva mennyi olyan sztorit hallok én is, hogy közben meg ha ott a párjuk a teljesítmény marhán nem olyan meg annyi mint amit előad... Szóval inkább az előadásmód más a nemek közt nem az igény szerintem. 34/F

okt. 10. 08:09
 15/15 Laylah ***** válasza:
100%

Sok nő még maga sem tudja, mi a jó neki. Hogy mondja meg, hogy hogyan lenne jó, ha ő sem tudja? Gyakorlás, idő és tapasztalatok kellenek ahhoz. Ezért van az, hogy általában a 30 feletti nők azok, akik jobban élvezik a szexet, mivel akkorra tisztul le, hogy mi a jó és mi nem, mit akar és mit nem, valamint az életkorral és az élettapasztalatokkal jön egyfajta magabiztosság is, hogy ki merik mondani, hogy "figyelj Józsi, ezt ne így csináld, emígy jobb". Fiatal lányok általában nem merik megmondani a másiknak, ha valami nem jó, hajlamosabban azt hinni, hogy a másik jól csinál mindent és a hiba bennük van. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a legtöbb pasi, ha szól a nő, hogy ez így most épp jó és el fog tudni menni, csak ne hagyja abba, akkor abban a szent pillanatban tempót, erőt, szöget vált, rákapcsol, mert jót akar - csak épp pont ezzel veszíti el a nő a hullámot.

Szerintem vannak nők, akik szimplán feladták idővel, hogy megismerjék a saját szexualitásukat, igényeiket és beletörődtek, hogy a szex annyi, hogy a hapsi dugja őket 3-10 percig és kész, neki meg szökőévben egyszer valahogy összejön egy orgazmus. Ennek fényében pedig nem is fogják igényelni a szexet, mivel nincs benne számukra semmi élvezet.

okt. 10. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!