Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mennyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire fontos nektek, hogy a nőnek ne legyen mély hangja? Befolyásolja érdemben, hogy vonzónak találjátok-e az illetőt?

Figyelt kérdés
Én iszonyú sok embertől megkaptam már, hogy mély, tehát valószínűleg tényleg az, nem csak bemagyarázom magamnak. Volt egy-két srác még gimiben, aki azzal csesztetett, hogy biztos tömöm magam tesztoszteronnal, de akikben nem volt felém rosszindulat, azok azt mondták, hogy csávónak azért nem gondolnának hang alapján, ha ez számít.
2020. máj. 25. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hát nem jön be alapból, de eltudom fogadni, ha minden okés

F

2020. máj. 25. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt régen egy csajom, akinek gyermekkorában hagszál problémái voltak.

Neki volt ilyen, mélyebb, rekedtes hangja.

Engem nem zavart, sőt sokszor tetszett is, valahogy jól állt neki.

Amúgy meg nagyon szép csajról beszélek.

Tehát szerintem ez nem lehet akadály a paliknak.

Nekem nem volt az.

F

2020. máj. 25. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább a mezzo, tehát köztes hangszín vonz, se nem mély, alt, se nem magas, mint a szoprán. Jó, mondjuk ezek ének hangok, csak a viszonyítás miatt írtam. Sőt, az sem baj, ha kicsit magasabb a hangja, csak ne affektáljon, nyivákoljon.
2020. máj. 26. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Nekem pont a mély, altos női hang jön be. Sokkal kellemesebb, mint a magas hang.
2020. máj. 26. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
(4-es vagyok) És igen, érdemben befolyásolja, hogy vonzónak találom-e az illetőt. Tekintve, hogy egy párkapcsolatban alapvető a másikkal való beszélgetés, kizáró ok, ha bántja a fülemet a hangja.
2020. máj. 26. 00:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Az énekhangom alt. :D
2020. máj. 26. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont adja. 😃
2020. máj. 26. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs egy szép alt hanggal.

Szép hangod lehet, küldj egy hangfájlt :D

2020. máj. 26. 01:16
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is nagyon mély hangom van (lány vagyok). Volt, hogy beszóltak rá, de nem gyakran, viszont ha nincs beszédhibád, akkor nagyon különleges is lehet😍
2020. máj. 26. 02:01
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Engem az sem érdekel ha beszédhibás a lány ha mély ha magas a hangja, ezek olyan adottságai amiről nem tehet.. Aki ezért nem választ téged, megérdemli:)
2020. máj. 26. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!