Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos néhány nőnek, hogy egy 30 éves férfi már tapasztalt legyen a szexben?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért olyan fontos ez neki, miért elégedetlenkedik. Nyilván egyszerű életet élő kövér férfiként sohasem voltam a nők kedvence, nem is szexeltem sokszor. Most sem vagyok más, ennek ellenére lehetetlent vár tőlem.2019. júl. 31. 20:15
1/9 anonim válasza:
Mi a konkrét problémád? Mert itt úgy látom hogy egy nőről beszélsz
2/9 anonim válasza:
Mert 30 éves korban már egy férfinek illő lenne valamit felmutatni. Ha nincs jó fizuja vagy kocsi, lakása, akkor szexben legyen nagyon jó.
3/9 anonim válasza:
Mert ennyi idosen mar illik tapasztaltnak lennie egy ferfinek.. altalaban ennyi idos korara egy atlagos pasi mar min 3-4 novel volt:D vagy tobb.. inkabb tobb
4/9 anonim válasza:
Illik...a francokat illik.
Tudjátok, mi illik? Pl. a böfögést visszatartani társaságban.
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy ennyi idős nő már nem tanítgatni akar.
6/9 anonim válasza:
mert kielégítő szexet szeretnénk:)
39N
8/9 anonim válasza:
Ha ezt nem egy "lehetetlen küldetésnek" fognád fel, lehet hogy máris jobban menne a dolog. Egy 20 éves szűz fiút még szívesen tanítgatnak a nők, de 30 éves férfiként abból az egy néhány tapasztalatból csak meg lehetett volna már tanulni mi jó egy nőnek..
9/9 anonim válasza:
Mert a korhoz kötjük azt is h ez a pasi már biztos elég tapasztalt, és h tudja h mitől döglik a légy.
De van h benézzük igen.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!