Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos téma néhány nőnek, hogy milyen jó a férfi a szexben?
Szerintem ezt egy férfi írta és egyfajta propaganda, hogy szuper ha összevissza kefél.
Ugyanakkor meg aki fűvel fával annak nem lesz az egész egy annyira fontos és intenzív dolog, mint aki csak azzal, akihez igazán vonzódik.
Nekem nem fontos.. ha valakivel szar megmondom, h váltsunk pózt vagy átveszem az irányítást. Nem vagyok életképtelen, nem vagyok tehetetlen, hogy egy szar dolognak csak a végét várjam és elviseljem azt.
Másrészt ami a Julcsikànak a nagyon jó mi a garancia, hogy nálam is? Amit Pannika imád és én nem akkor mi van? A szex nem egy előre betanulható cselekvés. Mert mindenki más, másmilyen a nemi szerve, mást szeret, mások az igények, más az erogén zóna.. most oké, hogy nagy vonalakban a folyamat ugyanaz. Beteszi kiveszi, nyali fali meg egyebek. 😂 Ezt ki kell tapasztalni minden egyes partnernél, ha meg szar ki kéne nyitni a szánkat vagy cselekedni. Vagy az már komoly kihívás? B@“”ni tudunk kommunikálni nem?
"Miért olyan fontos téma néhány nőnek, hogy milyen jó a férfi a szexben?"
Talán azért, mert ők is élvezni szeretnék a szexet. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!