Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként kérdem, hogy tényleg ilyen fontos néhány lánynak a párja intim mérete?
Sziasztok!
Ezt igazság szerint annyira nem tudom hova tenni. Mikor olvasom itt a kérdéseket, es szam szerint le vannak írva az elvart adatok. :D Igaz en csak egy fiúval voltam/vagyok együtt, de ezt sosem néztem, de még csak megsaccolni se tudtam soha. Ezt igy nekiszegezitek a fiúnak, hogy figyu mar, mekkora? :'D
őszintén, nekem se fontos, akit szeretek, az tök mindegy, hogy mekkorával rendelkezik
nyilván más egy 12 és egy 20 cm-vel, meg 3 és 6 cm-vel, de mindegyikben lehet szépség
ez a fiúknak fontos szerintem, verseny, kinek nagyobb.. pedig nem mindenkinél a legnagyobb a legjobb
sose kérdeztem, és sose fogom, nekem az jön be, ha egy srác nem foglalkozik ezzel, vagy max nagyon keveset, mert magabiztosságot és érettséget tükröz
Szeretnek a csajok egymás között hencegni, hogy a barátjuknak mekkora, tehát valamilyen szinten számít a dolog. Mikor elmész először a barátnőd társaságába, ahol a barátnői vannak és úgy néznek rád, akik tudják, hogy jól elvagy látva ott lenn (nekem 22 cm és 5.3 átmérőjű) akkor te is tudod, hogy már ők is tudják...tehát megbeszélik ezt, mindig a csajok egymás között.
És az csak kamu, hogy a csajok a nagyot szeretik! Igen jó pár szereti, de a legtöbb már az én méretemtől is besokall csak szövegben szeretik a nagyot általában a csajok tapasztalat.
Jaj dehogy
Általában a fiú maga mondja el hogy mekkora. Én elhiszem. Nem szoktam le ellenőrizni,hogy tényleg akkora-e. Szóval én hallott adatokat írok. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!