Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a szex a kövér nőkkel? Mi a véleményetek?
#9 De aki kövér nőkkel dug, az azért teszi, mert könnyű prédának tartja, akinek hálálkodni kell azért, hogy valaki hajlandó megb*szni, és ezért cserébe minden kérést teljesítenie kell, hogy kompenzáljon.
Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb férfi ezért dug kövér nőkkel, nem azért, mert annyira tetszik nekik, ahogy kinéznek.
okt. 7. 21:04
Az elhízás népbetegség. Aki kövér, az beteg.A kövér nők betegek. Aki a beteg embereket akarja kihasznalni az minimum perverz, de inkább aljas is
okt. 7. 21:23
#10 egy kövér csaj örül a te csoffadt testednek is, egy jótestű nő meg hozzá van szokva a jótestű pasikhoz, így egy csoffadttal nehéz megjátszani az örömöt, ha már valamiért rá kellett fanyalodnia.
okt. 7. 21:35
#13 adom amit mondasz. A seggszagot pedig kihagytad.
#12 voltam
okt. 7. 21:36
158 cm vagyok és 68 kg.
Egyetlen szerencsém, hogy homokóra alkatom van és edzek amúgy. De dagadt vagyok, igen. És csak azzal szexelek, aki nekem is bejön és nem érzek hálát azért, mert rám nézett valaki, ha nem tetszek neki, ne feküdjön le velem, ennyi. A másik, ha valaki rafanyalodik a kövér nőkre, pedig nem jön be nekik, de egy átlag csaj nem akar lefeküdni vele, akkor az azt jelenti, hogy ő se jó pasi. Szóval lehetne ő is hálás, hogy legalább a kövér nő szét teszi a lábát nekik.
A seggszagot pedig eddig csak férfiaknál tapasztaltam, ott se mindenkinél.
okt. 7. 21:42
#15 szerintem nem az a "sulycsoport" vagy, akiről a kérdés szól...
okt. 7. 22:18
13-as ezt benézted :D Ha a testem csoffadt lenne, akkor miért feküdnének le bombanők velem? Tipikus női logika. 😂 Vagy te olyanokkal dugatod magad, akik nem tetszenek neked? Az sokat elárul rólad. 😂
okt. 7. 22:50
Az előny a bőr selymessége a víztartalma töményebb a testesebbeknek , a telt duda látványa és a mellszex (igen vannak kis cickós hízottak és karcsú nagy duda - fenék nők is) . Van mikor bazi nagy kerek segget akarok hátulról nézni markolni puszilni ujjazni megrakni miközben lifeg a nagy melle . Azt sejtem a kimaradt szexet próbálják behozni egyesek mert elutasítást passzivitást nem tapasztaltam fáradság esetén sem , míg mások egyoldalúan önzők . Nekik nem kellett megdumálni hogy kapcsolatban heti 3-4 szex kell és fontos ,másoknál heti 2 már perverz kéjenc kategória akkor is ha sorozatosan élveztek el munkásságom által .Egyikük frissen mosott parfümös tangát melltartót is adott amikor melóba mentem erre és az esti élményre hokizzak ne más látványára . Sose kellett könyörögnöm azért hogy vetkőzzön csábítson vagy csináljon bármit , késői vacsora készítés sokszor 69be torkollott . A testes csajnál azzal keltett hogy cumizott vagy kuncogásra keltem mert a számba tette a bimbóját , arcomra ült nyalatni magát . Ez a vadságot arányaiban kevesebb átlagos csaj tette velem , komolyabb vitákat is tuti szex zárta .
okt. 8. 12:17
#17 “ Ha a testem csoffadt lenne, akkor miért feküdnének le bombanők velem? ”
Ha bombanőkkel tudsz szexelni, akkor miért fanyalodnál rá kövérekre? Mazochista vagy? Bullshiteket beszélsz.
okt. 8. 12:27
19-es "Szégyen nem szégyen én is voltam pár duci csajjal, nehezebb óráimban" Látom nem érted ezt a mondatot és számodra minden fekete vagy fehér. Senki sem tökéletes, nem állítom, hogy téged megdugnálak, azért annyira nem rossz a helyzet, de kedves tőled, hogy aggódsz értem. Igen pont, hogy ismeretlenül neki állok hazudozni ismeretleneknek, tipikus női logika. 😂😂
okt. 9. 01:34
Kapcsolódó kérdések: