Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a szex a kövér nőkkel? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
okt. 7. 17:09
1/21 anonim válasza:
Mert nem szúr a bordájuk, puhák, bárhol olyan érzés megfogni, mintha a cicijét markolásznám, stb. Amúgy nincs sok összehasonlítási alapom, fiatalon főleg vékony csajaim voltak és csak a kor előrehaladtával bővült az ízlésem.
2/21 anonim válasza:
Gondolom puhábbak. Én sajnos elég sovány vagyok, nyilván nem olyan kellemes a medencecsontomon feküdni, mint a fenekemen. Hátulról érezhetően nagyobb problémát szoktam okozni a partneremnek.😄
4/21 A kérdező kommentje:
Én ezt tapasztaltam😉
okt. 7. 17:29
5/21 anonim válasza:
Annak nyilván nem jobb, akinek a vékonyak tetszenek.
6/21 anonim válasza:
Azért jobb, mert egyáltalán nem jobb. De örülök, hogy neked bejönnek, hisz ők is megérdemlik, hogy valaki által szeretve legyenek. Lassúak, nem tudnak mozogni, hamar elfáradnak, nem rugalmasak és nem utolsó sorban a szememnek visszataszító amikor látom a hájat folyni mindenfele.
8/21 anonim válasza:
Nekem kellemes tapasztalataim vannak kövér csajokkal. Sokkal vadabbak szoktak lenni vagy sokkal hálásabbak.
9/21 anonim válasza:
#8 ezt a hála dumát felejtsétek már el... A kövérek is azért szexelnek, mert szeretnek szexelni, nem azért, hogy nektek hálálkodjanak.
10/21 anonim válasza:
Amiről 8-as beszél az igaz, mivel sokak kevesebbnek érzik magukat, mert tudják a testük nem szép és örülnek mikor kapnak valakit. Szégyen nem szégyen én is voltam pár duci csajjal, nehezebb óráimban és a szemük mindig ragyogott az örömtől dugás után, Szóval igen, sokkal hálásabbak, mint a jótestű nő társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!