Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a szex a kövér nőkkel?
Nekem jutna,de nem érdekel,mert csak a nagyon kövér nők vonzanak.
Biztos nem vagyok vele egyedül.
Mert önfeledten megtudják élni a vágyaikat. Mert akkor boldog, ha én is az vagyok. Szó szerint mindent megtesz, hogy az legyek. Mert amikor a kisugárzását és a mosolyát látom akkor rögtön magamévá teszem. Mert akarom azt a nőt és ő is akar engem. Mert baszhatom, dughatom, szeretkezhetek vele, szopathatom és nyalhatom falhatom ahogy éppen kedvem tartja, mert minden pillanatban arra figyel, mint én, hogy egymás kedvében járunk. Mert, ha egy ilyen nőt a tenyereden hordozol, szó szerint kinyalja a seggedet IS! Mert figyel arra, hogy naponta kilegyek ürítve, még a nehéz napjaiban is. Meg mert jó vele csak úgy egy séta, egy kötetlen beszélgetés, vagy éppen összebújva egy esti mozizás. Okos, művelt, saját akarata és véleménye van!
És ami a legfontosabb: Jó vele az élet, és 14 csodálatos éve a feleségem!!!
Kiírtam,hogy olyanok válaszát várom,akiket vonzanak a hatalmas idomok.
Tudom,hogy viszonylag kevés az ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!