Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel, hogy azért nem akar kövér csajokkal,nőkkel ismerkedni, mert félti az ágyát, hogy szex közben összetörik a nagy súly alatt?
Régen kinyithatós ágyam volt, és úgy nézett ki, hogy egy külön matrac volt hozzá. Mivel szeretem a teltebb hölgyeket, így rendszeresen megcsináltam, hogy nem az ágyat nyitottam ki, hanem a matracot tettem le a földre. Több részről is praktikusabb, hiszen ott olyan keményen lehet csinálni recsegés, ropogás nélkül, hogy csak na.
A jelenlegi párommal szoktak azt csinálni, hogy a parkettára leteszünk egy takarót és azon csináljuk. Ő mondjuk nem súlyos, átlagos alkata van, de a lovaglás sokkal jobban megy neki, mert ott nem rugózik az ágy közben. :D
Nekem volt 192 kg-os kedvesem.Ketten pont 280 kilót nyomtunk.Nagyon masszív franciaágya volt.Amúgy ő alig mozgott,így nem volt gond.Szállodában kétszer voltunk,előre megkérdeztem,hogy milyen ágyak vannak,elbír-e bennünket.
Ha szereted a kövér nőket,az ágy nem lehet gond.Én bárhol szeretkeznék egy extra kövér nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!