Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt Feedee lányok ha igen most ki hány éves és hány kg , hány kg a cél és menyi volt?
Juliska a konyhásnéni.
18 évesen 57 ről 73 évesen 130kg.
Exem 17 volt 90 pár kiló 156 cm.
Ma már 18 19 éves, szerintem 110 kilo v fölötte.
Pajzsmirigyes imád enni, hizik nagyon néha rá jön az 5 perc h kár h dagadt de szeret enni imádja ha szereti a fiú h dagadt.
Jaj, te jó ég, így válok öreg nénivé, hogy megnyitok egy ilyen kérdést, és csak nézek, hogy mit kérdez a kérdező, mert nem értem...
De most már értem, a kulcsszavak és a válaszok alapján és csak még nénibbnek érzem magam, hogy az bukkan fel bennem, hogy te jó ég, most komolyan ez a menő...???!!!
Alapból a lányok leginkább hasra híznak, ahogy az is igaz, hogy a has mérete is attól változik, hogy kitolja-e az illető, elernyedt állapotban van vagy behúzza, azaz dolgozik-e a hasizom...
Jaj, milyen nénis választ adtam, te jó ég, pedig még negyven éves sem vagyok - és nekem is van hasam, nahát, pláne, ha nem húzom be, de érdekes...
239kg a súlyom és 300 a cél.
22L
75-80 kg voltam sokáig :)
Most meg 123 vagyok és már nem érdekel a súlyom csak imadok enni :)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!